Perttu Tolvanen

KTM Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu konsultoi asiakkaita hankkeiden valmistelussa ja vaatimusten määrittelyssä sekä tukee asiakkaita teknologia- ja toteuttajakumppaneiden valinnassa.

Pertulla on yli viidentoista vuoden kokemus erilaisista web-, extranet- ja intranet-projekteista mm. projektipäällikön, suunnittelijan ja konsultin rooleissa. Aiemmassa työhistoriassaan Perttu on toiminut tilaajana ja projektipäällikkönä suuressa mediayhtiössä, sisällönhallintajärjestelmien konsulttina isossa IT-alan yrityksessä sekä itsenäisenä, riippumattomana konsulttina omassa yrityksessään. Hän on myös tunnettu kouluttaja ja bloggaaja. Perttu on myös päätoimittaja web-aiheisessa Vierityspalkki.fi -blogissa.

Webinaari

Parhaat muotoiluratkaisut tuote- ja palvelusivuille

Verkkosivustojen olennaisimpia sisältöjä ovat ne palvelut tai tuotteet, joita käyttäjille tarjoillaan asiakaspolun päätepisteenä ratkaisuksi tämän tilanteeseen ja tarpeisiin.

Esiteltävä tuote/palvelu voi olla maksullinen tai maksuton, konkreettinen tai konseptuaalinen, vaikkapa koulutus, kunnallinen palvelu, tukimuoto, asiointipalvelu, ostettava tuote tai muu ratkaisu.

Tuotteiden tai palvelujen verkkosivuille on ajan saatossa muotoutunut hyviä esittelykäytäntöjä, joista monet on lainattu verkkokauppojen innovatiivisista ideoista.

Mitä käyttäjät odottavat löytävänsä tuote- ja palvelusivuilta? Millaiset elementit ovat hyödyllisiä, ymmärrettäviä, opittavia ja kaikin tavoin käytettäviä?

Webinaarissa esitellään havainnollisia malleja ja esimerkkejä, vertaillaan ratkaisujen hyviä ja huonoja puolia ja vastaillaan osallistujien kysymyksiin.

Tarkemmat tiedot

Ajankohta: 15.5.2024

Kesto: 1h

Hinta: maksuton

Kouluttajat

Konsultti

Virpi Blom

Ilmoittaudu webinaariin

Maksullinen koulutus

Julkiset tietojärjestelmä­hankinnat tarjoajan näkökulmasta

Julkiset tietojärjestelmä­hankinnat tarjoajan näkökulmasta -koulutukseen on tiivistetty kaikki tärkeimmät teemat julkisten hankintojen eri menetelmistä ja niiden soveltamisesta tietojärjestelmien alueella. Pääset perehtymään myös erilaisiin laatuarvioinnin menetelmiin (mm. ratkaisukysymykset, tiimin arviointi, toimitussuunnitelmat/projektisuunnitelmien arviointi) palveluntarjoajien näkökulmasta.

Koulutuksen käytyäsi osaat navigoida paremmin eri hankintamenettelyissä, ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja ajattelutapaa sekä voit hyödyntää parhaita käytäntöjä tietopyyntöihin ja tarjouksiin vastaamisessa.

Koulutus on suunnattu ohjelmistoyrityksille, jotka osallistuvat julkisiin hankintoihin. Saat koulutuksesta eniten irti, jos olet jo osallistunut muutamaan kilpailutukseen ja haluat syventää ymmärrystäsi teemasta.

Tarkemmat tiedot

Ajankohta: 29.5.2024

Kesto: 1 päivä

Hinta: 1345 euroa

Kouluttaja

Lue lisää maksullisesta koulutuksesta

Maksullinen koulutus

Julkishallinnon digitaalisten palveluiden hankinta ja kilpailutus

Julkishallinnon digitaalisten palveluiden hankinta ja kilpailutus -koulutuksessa saat valmiudet digitaalisten palveluiden tehokkaaseen kilpailuttamiseen sekä oikean vaihtoehdon valitsemiseen.

Pääset syventymään niin projektien ostamiseen, puitesopimuksen tekemiseen kuin valmispalveluiden valintaprosesseihin. Eri menetelmiin ja malleihin perehdytään esimerkkivetoisesti, käyttäen kouluttajan yrityksen konsultoimia projekteja, jotka ovat erityisesti laajojen web-palveluiden, räätälöityjen sovellusten ja asiointipalveluiden saralta.

Koulutus on suunnattu julkishallinnon asiantuntijoille, jotka osallistuvat digitaalisten palveluiden ostoprosesseihin, Voit olla niin tietohallinnon, viestinnän kuin hankinnan asiantuntija. Esitietona ei tarvitse olla nykyisten kilpailutusmenetelmien tuntemusta, sillä koulutuksessa käydään eri menetelmät läpi kokonaisuutena.

Tarkemmat tiedot

Ajankohta: 21.8.2024

Kesto: 2 päivää

Hinta: 1445 euroa

Kouluttaja

Varaa paikka

Pertun kirjoittamat artikkelit

Yhteensä 165 artikkelia

Onko projektisi kriisissä? Näin North Patrol voi auttaa

31.1.2024

Datakatsaus

Kolmannes julkisista IT-hankinnoista tehdään ilman todellista kilpailua

7.3.2023

Mikä on organisaatiosi digitaalinen unelma?

28.9.2022

Datakatsaus

Data-analyysi: Julkishallinnon kilpailutuksista huomattava osuus (64 %) räätälöityjä tietojärjestelmiä

13.9.2022

Datakatsaus

Web-analytiikkaan käytettävät järjestelmät Suomessa 2022

24.8.2022

Datakatsaus

Maksutavat isoissa kotimaisissa verkkokaupoissa 2022

1.6.2022

Datakatsaus

Verkkomaksuvälittäjät isoissa verkkokaupoissa Suomessa 2022

1.6.2022

Datakatsaus

Webin teknologiat Suomessa 2022

6.5.2022

Intranetin hakukoneoptimointi

8.3.2022

Koulutusten verkkokaupat – kolme eri konseptia ja kehitysvaihetta

15.2.2022

Kilpailutusdokumentit ja kopioinnin vastustamaton houkutus

1.2.2022

Sisältöalustojen markkina Gartnerin ja Forresterin mukaan

19.1.2022

WhatsApp yrityksen työkaluna johti tietosuojavaltuutetun huomautukseen

12.1.2022

Miten huomioida energiatehokkuus web-palveluissa?

13.12.2021

Mihin ovat kadonneet räätälöidyt sisäiset sovellukset?

9.11.2021

Etätyö yleistyy, mutta tutkimustieto on vieläkin vähäistä

29.10.2021

Kierroksella Valion uudessa ruokatuotteiden B2B-verkkokaupassa

13.10.2021

Datakatsaus

Data-analyysi: Julkiset kilpailutukset tietojärjestelmien alueella vuonna 2020

29.9.2021

Raportti analysoi valmiiden intranet-tuotteiden markkinaa

23.6.2021

Koulutusmateriaali: Verkkokauppajärjestelmät ja erilaiset arkkitehtuurimallit

17.6.2021

VTT:n tutkijat: etätyökokemukset hyvin yksilöllisiä

10.5.2021

Toimiva digityöympäristö mahdollistaa ja rajoittaa

14.4.2021

Etätyö sopii kokeneille asiantuntijoille, nuoret voivat kärsiä paljonkin

30.3.2021

Facebookin Workplace on korkean riskin valinta

25.2.2021

YLE selvitti Whatsappin käytön linjauksia organisaatioissa

7.12.2020

Moni valitsee kaksi julkaisujärjestelmää

23.11.2020

Haminan kaupunki suorahankki Gapps Oy:n intranet-kumppanikseen

8.10.2020

Ruoan verkkokaupan erityispiirteet ja haasteet

6.10.2020

Etäkokouksen ja fyysisen kokouksen yhdistäminen on ongelmallista

5.10.2020

Atlassianin klaani täydentää Microsoftin työkaluja

31.8.2020

North Patrol auttaa onnistumaan

Meitä on kymmenen konsulttia, kaikki kokeneita suunnittelijoita tai teknologia-asiantuntijoita. Joka vuosi viemme läpi yli 50 projektia, joissa autamme hankkeensa eri vaiheissa olevia asiakkaitamme luomaan uusia digipalveluja ja tietojärjestelmiä. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä työhömme (arvosana 9,5/10), ja monet heistä palaavat asiakkaiksi yhä uudestaan.

Olemme apunasi, kun kaipaat puolueetonta näkemystä teknologiavalintoihin, kirkastusta palvelukonseptin ideaan, tarkennusta vaatimusten määrittelyyn, konkreettista tukea tarjouskilpailuun tai ohjausta toteutusprojektin läpivientiin.

Ota selvää firmastamme

Miten erotumme kilpailijoistamme?

  • Digipalveluiden suunnitteluun erikoistuminen

    Olemme erikoistuneet digipalveluiden laadukkaaseen suunnittelutyöhön ja vaatimusmäärittelyyn. Missiomme on auttaa asiakkaita onnistumaan hankkeissaan luomalla mahdollisimman hyvät lähtökohdat toteutusvaiheelle – oli sitten kyse ketterästä toteutuksesta omalla tiimillä tai kumppanin kanssa tehtävästä hankkeesta tai julkisesti kilpailutettavasta urakasta.

  • Emme myy koodausta emmekä lisenssejä

    Moni teknologiakonsultti suosittelee asiakkailleen teknisiä ratkaisuja, joita sama talo myös toteuttaa. Meillä tätä vinoumaa ei ole, koska meiltä ei voi ostaa koodausta tai lisenssejä eikä meillä ole riippuvuuksia teknologiatoimittajiin. Näkökulmamme ohjelmistomarkkinaan on laaja-alainen. Tavoitteena on aina löytää asiakkaalle parhaiten soveltuva ohjelmistoratkaisu, oli se sitten räätälöity ratkaisu, saas-palvelu, avoimen lähdekoodin alusta tai näiden yhdistelmä.

  • Tehokkuus, tavoitteellisuus ja tuloksellisuus

    Toimeksiannoillemme sovitaan aina konkreettinen lopputuotos, jonka avulla asiakas pääsee hankkeessaan eteenpäin. Hioutuneiden menetelmiemme ja kokeneiden konsulttiemme ansiosta pystymme tuottamaan sen tehokkaasti, yllättävän vähäisillä työmäärillä, ja rahallesi syntyy vastinetta.

Siirry takaisin sivun alkuun