Verkkokaupat

Autamme suunnittelemaan, määrittelemään ja kehittämään verkkokauppoja. Autamme monia asiakkaitamme myös jatkokehityksen suunnittelussa ja jatkuvan kehityksen toimintamalleissa.

Meillä on paljon kokemusta etenkin B2B-verkkokauppojen suunnittelusta ja kehityksestä. Asiakkaitamme ovat muun muassa Veho, Duell Bike-Center, Värisilmä, Ramirent, Paulig, Valio.

Ota yhteyttä

Hyvä suunnittelu

 • Myyntistrategian kirkastus
 • Liiketoiminnan reunaehdot
 • Palvelukanavien roolitus
 • Erottuva asiakaskokemus

Sopivat teknologiaratkaisut

 • Tarjoomaan soveltuvat verkkokauppajärjestelmät
 • Lisäarvoiset toiminnallisuudet
 • Automaatiot ja innovaatiot
 • Ylläpidettävyys ja jatkokehittäminen

Onnistunut hankinta

 • Hyvät määrittelyt
 • Realistinen aikataulutus
 • Osuva budjetointi
 • Sopivimmat toimittajat short-listalla

Menestyvä verkkokauppa edellyttää asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä, liiketoiminnan vaatimusten ja tahtotilan selvittämistä sekä näihin vastaavien digitaalisten ratkaisujen löytämistä. Me North Patrolilla tarkastelemme aina digitaalisen liiketoiminnan kokonaiskuvaa ja suunnittelemme siihen optimaaliset verkkokaupparatkaisut.

Hyödynnämme poikkeuksellisen laajaa markkinatuntemustamme, sillä puolueettomana toimijana tunnemme hyvin erilaiset tuotteet, toimijat ja teknologiat. Näemme myös pinnalla olevien trendien taakse. Tavoitteenamme on suunnitella yhdessä asiakkaamme kanssa kokonaisvaltainen, hallittava ja skaalautuva ratkaisu, joka puhuttelee asiakkaita, kasvattaa myyntiä ja tehostaa toimintaa.

Palvelumme verkkokauppojen uudistajille

Esimerkkejä verkkokauppaprojekteistamme

Tampereen kaupunki

tammikuu 2024 –

Kiinteistötietojärjestelmän hankinta

Teknologiateollisuus

joulukuu 2023 –

Verkkopalveluprojektien ja jatkuvan kehittämisen tuki

Lindström

lokakuu 2023 –

Digitaalisen myynnin ja palvelujen suunnittelu

Vaasan Sähkö

syyskuu 2023 – marraskuu 2023

Digitaalisen asiakaskokemuksen kehittäminen, teknologiakonsultointi

Teknologian tutkimuskeskus VTT

helmikuu 2023 – kesäkuu 2023

Verkkopalvelun palvelupolkujen kehittäminen

Veho

joulukuu 2022 – syyskuu 2023

Verkkopalvelujen vaatimusmäärittely ja kilpailutus

Ramirent Finland

lokakuu 2022 – heinäkuu 2023

Verkkopalvelu-uudistuksen konseptointi, määrittely ja teknologia- ja toimittajavalinta

Lue lisää

Teknologiateollisuus

kesäkuu 2022 – toukokuu 2023

Digipalveluiden esiselvitys, vaatimusmäärittely ja kilpailutus

Uusin webinaaritallenne aiheesta

Webinaaritallenne: Webin teknologiat ja digimarkkinoinnin työkalut 2024

10.6.2024 – Kouluttajat: Mikko Jokela ja Kimmo Parkkinen

Verkkopalveluja tehdään nykyisin monilla eri tavoilla. Usein pääteknologian lisäksi on käytössä monenlaisia lisätyökaluja sekä digitaalisen markkinoinnin välineistöä. Esimerkiksi hakukoneet, suosittelutyökalut, personointityökalut, liidilomakkeet sekä erilaiset botit ja chatit ovat tyypillisiä täydentäviä teknologioita erilaisille verkkosivustoille ja verkkokaupoille.

Tuorein datakatsauksemme

Datakatsaus

Digitaalisen markkinoinnin järjestelmät ja työkalut Suomessa 2024

5 viikkoa sitten

Markkinoinnin ja myynnin tehostamiseksi käytetään valtavaa määrää erilaisia työkaluja ja järjestelmiä, ja nykyisin yhä useammat näistä työkaluista liittyvät myös olennaisesti verkkopalveluihin ja verkkokauppoihin. Moderni markkinointikone verkossa rakentuukin yhä useammin useista eri järjestelmistä ja työkaluista. Nyt North Patrolin data-analyysi kohdistettiin tähän alueeseen, hakien vastausta kysymykseen: mitkä ovat suosituimmat digitaalisen markkinoinnin järjestelmät Suomessa vuonna 2024?

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme tai jos haluat meiltä tarjouksen, täytä yhteydenottolomakkeemme alla olevan linkin kautta.

Ota yhteyttä lomakkeella

North Patrol auttaa onnistumaan

Meitä on kymmenen konsulttia, kaikki kokeneita suunnittelijoita tai teknologia-asiantuntijoita. Joka vuosi viemme läpi yli 50 projektia, joissa autamme hankkeensa eri vaiheissa olevia asiakkaitamme luomaan uusia digipalveluja ja tietojärjestelmiä. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä työhömme (arvosana 9,5/10), ja monet heistä palaavat asiakkaiksi yhä uudestaan.

Olemme apunasi, kun kaipaat puolueetonta näkemystä teknologiavalintoihin, kirkastusta palvelukonseptin ideaan, tarkennusta vaatimusten määrittelyyn, konkreettista tukea tarjouskilpailuun tai ohjausta toteutusprojektin läpivientiin.

Ota selvää firmastamme

Miten erotumme kilpailijoistamme?

 • Digipalveluiden suunnitteluun erikoistuminen

  Olemme erikoistuneet digipalveluiden laadukkaaseen suunnittelutyöhön ja vaatimusmäärittelyyn. Missiomme on auttaa asiakkaita onnistumaan hankkeissaan luomalla mahdollisimman hyvät lähtökohdat toteutusvaiheelle – oli sitten kyse ketterästä toteutuksesta omalla tiimillä tai kumppanin kanssa tehtävästä hankkeesta tai julkisesti kilpailutettavasta urakasta.

 • Emme myy koodausta emmekä lisenssejä

  Moni teknologiakonsultti suosittelee asiakkailleen teknisiä ratkaisuja, joita sama talo myös toteuttaa. Meillä tätä vinoumaa ei ole, koska meiltä ei voi ostaa koodausta tai lisenssejä eikä meillä ole riippuvuuksia teknologiatoimittajiin. Näkökulmamme ohjelmistomarkkinaan on laaja-alainen. Tavoitteena on aina löytää asiakkaalle parhaiten soveltuva ohjelmistoratkaisu, oli se sitten räätälöity ratkaisu, saas-palvelu, avoimen lähdekoodin alusta tai näiden yhdistelmä.

 • Tehokkuus, tavoitteellisuus ja tuloksellisuus

  Toimeksiannoillemme sovitaan aina konkreettinen lopputuotos, jonka avulla asiakas pääsee hankkeessaan eteenpäin. Hioutuneiden menetelmiemme ja kokeneiden konsulttiemme ansiosta pystymme tuottamaan sen tehokkaasti, yllättävän vähäisillä työmäärillä, ja rahallesi syntyy vastinetta.

Siirry takaisin sivun alkuun