Myynti verkossa

Autamme suunnittelemaan, vaatimusmäärittelemään ja kilpailuttamaan verkkokauppoja.

Ota yhteyttä

Hyvä suunnittelu

 • auttaa onnistumaan
 • helpottaa toteutusvaihetta
 • varmistaa budjetin pitävyyden
 • terävöittää kilpailuedun

Sopivat teknologiaratkaisut

 • parantavat laatua
 • pidentävät elinkaarta
 • antavat työkaluja kaupankäyntiin
 • eivät kuole alta

Onnistunut hankinta

 • perustuu hyvään vaatimusmäärittelyyn
 • mahdollistaa ketterän toteutuksen
 • on läpinäkyvä ja asiakkaan ohjattavissa
 • osuu aikatauluihin ja budjettiin

Menestyvä verkkokauppa edellyttää asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä, liiketoiminnan vaatimusten ja tahtotilan selvittämistä, sekä näihin vastaavien digitaalisten ratkaisujen löytämistä. Parhaat edellytykset onnistumiselle saadaan, kun katsotaan kokonaiskuvaa ja valitaan oikeat keinot, kanavat ja tekniset ratkaisut tavoitteiden mukaisesti – tarvittavia resursseja unohtamatta.

Me North Patrolilla tarkastelemme digitaalista liiketoimintaa ja verkkokauppoja aina kokonaisvaltaisesti. Hyödynnämme poikkeuksellisen laajaa markkinatuntemustamme asiakkaidemme eduksi. Huomioimme kunkin liiketoimintaympäristön erityispiirteet ja autamme löytämään soveltuvimmat ratkaisut, joiden avulla luodaan edellytyksiä digitaalisen myynnin kasvulle myös pidemmällä tähtäimellä.

Puolueettomana toimijana tunnemme hyvin erilaiset toimijat ja teknologiat. Näemme myös pinnalla olevien trendien taakse. Uskomme hankkeiden huolellisen valmistelun kantavan hedelmää pitemmällä tähtäimellä. Tavoitteenamme on luoda yhdessä kokonaisvaltainen ratkaisu, joka myynnin kasvattamisen ja toiminnan tehostamisen lisäksi tarjoaa laadukkaan asiakaskokemuksen, sekä on hallittava ja skaalautuva tulevia tarpeita silmällä pitäen.

Palvelumme verkkokauppojen uudistajille

Esimerkkejä verkkokauppaprojekteistamme

Teknologian tutkimuskeskus VTT

helmikuu 2023 – kesäkuu 2023

Verkkopalvelun palvelupolkujen kehittäminen

Veho

joulukuu 2022 –

Verkkopalvelujen vaatimusmäärittely ja kilpailutus

Ramirent Finland

lokakuu 2022 – heinäkuu 2023

Verkkopalvelu-uudistuksen konseptointi, määrittely ja teknologia- ja toimittajavalinta

Teknologiateollisuus

kesäkuu 2022 – toukokuu 2023

Digipalveluiden esiselvitys, vaatimusmäärittely ja kilpailutus

Laurea

toukokuu 2022 – marraskuu 2022

Koulutusten verkkokaupan vaatimusmäärittely

EMMA taidemuseosäätiö sr

joulukuu 2021 – maaliskuu 2022

EMMA Shop -järjestelmähankkeen esiselvitys

Veikkaus

joulukuu 2021 – kesäkuu 2022

Sisällönhallinnan ratkaisun vaatimusten tarkentaminen ja kilpailutus

Turun ammattikorkeakoulu

marraskuu 2021 – maaliskuu 2023

Palvelupolkujen konseptikehitys

Tuorein datakatsauksemme

Datakatsaus

Suosituimmat rajapintalähtöiset CMS-tuotteet Suomessa ja Pohjoismaissa

48 viikkoa sitten

Organisaation verkkopresenssi koostuu lähes aina useammasta eri kanavasta. Käytännössä kaikilla on jonkinlainen verkkosivusto ja lähes kaikki hyödyntävät sen rinnalla jotain sosiaalisen median palvelua. Hieman suuremmilla toimijoilla erilaisia ja eri rooleissa toimivia verkkopalveluja on useita: verkkosivustot, verkkokauppa, kampanjasivut, jne. Digipresenssiä saatetaan täydentää erilaisten kumppaneiden palveluilla tai vaikkapa mobiiliapplikaatiolla, ja sitä tuetaan erilaisin digitaalisen markkinoinnin keinoin.

Kiinnostuitko?

Täytä yhteydenottolomakkeemme

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme tai jos haluat meiltä tarjouksen, täytä yhteydenottolomakkeemme alla olevan linkin kautta.

Ota yhteyttä lomakkeella

North Patrol lyhyesti

Meitä on kymmenen konsulttia, kaikki kokeneita suunnittelijoita tai teknologia-asiantuntijoita. Vuosittain meillä suunnitellaan ja valmistellaan yli 50 erilaista digipalvelu-uudistusta ja tietojärjestelmähanketta. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä työhömme (arvosana 9,5/10), ja monet heistä palaavat asiakkaiksi yhä uudestaan.

Lue lisää meistä

Miten erotumme kilpailijoistamme?

 • Digipalveluiden suunnitteluun erikoistuminen

  Olemme erikoistuneet digipalveluiden laadukkaaseen suunnittelutyöhön ja vaatimusmäärittelyyn. Missiomme on auttaa asiakkaita onnistumaan hankkeissaan luomalla mahdollisimman hyvät lähtökohdat toteutusvaiheelle – oli sitten kyse ketterästä toteutuksesta omalla tiimillä tai kumppanin kanssa tehtävästä hankkeesta tai julkisesti kilpailutettavasta urakasta.

 • Emme myy koodausta emmekä lisenssejä

  Moni teknologiakonsultti suosittelee asiakkailleen teknisiä ratkaisuja, joita sama talo myös toteuttaa. Meillä tätä vinoumaa ei ole, koska meiltä ei voi ostaa koodausta tai lisenssejä eikä meillä ole riippuvuuksia teknologiatoimittajiin. Näkökulmamme ohjelmistomarkkinaan on laaja-alainen. Tavoitteena on aina löytää asiakkaalle parhaiten soveltuva ohjelmistoratkaisu, oli se sitten räätälöity ratkaisu, saas-palvelu, avoimen lähdekoodin alusta tai näiden yhdistelmä.

 • Realistisuus ja kaukonäköisyys

  Suunnittelemme digipalveluiden palvelukonsepteja, toteutustapoja ja arkkitehtuureja, jotka kestävät aikaa ja jatkokehittämistä. Me painotamme ratkaisujen toteutuskelpoisuutta, hyvien kumppaniehdokkaiden löytymistä ja kustannusten ennustettavuutta.

Siirry takaisin sivun alkuun