Myynti verkossa

Menestyvä verkkokauppa edellyttää asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä, liiketoiminnan vaatimusten ja tahtotilan selvittämistä, sekä näihin vastaavien digitaalisten ratkaisujen löytämistä. Parhaat edellytykset onnistumiselle saadaan, kun katsotaan kokonaiskuvaa ja valitaan oikeat keinot, kanavat ja tekniset ratkaisut tavoitteiden mukaisesti – tarvittavia resursseja unohtamatta.

Me North Patrolilla tarkastelemme digitaalista liiketoimintaa ja verkkokauppoja aina kokonaisvaltaisesti. Hyödynnämme poikkeuksellisen laajaa markkinatuntemustamme asiakkaidemme eduksi. Huomioimme kunkin liiketoimintaympäristön erityispiirteet ja autamme löytämään soveltuvimmat ratkaisut, joiden avulla luodaan edellytyksiä digitaalisen myynnin kasvulle myös pidemmällä tähtäimellä.

Puolueettomana toimijana tunnemme hyvin erilaiset toimijat ja teknologiat. Näemme myös pinnalla olevien trendien taakse. Uskomme hankkeiden huolellisen valmistelun kantavan hedelmää pitemmällä tähtäimellä. Tavoitteenamme on luoda yhdessä kokonaisvaltainen ratkaisu, joka myynnin kasvattamisen ja toiminnan tehostamisen lisäksi tarjoaa laadukkaan asiakaskokemuksen, sekä on hallittava ja skaalautuva tulevia tarpeita silmällä pitäen.

Digitaalisen liiketoimintakonseptin kirkastaminen

 • Liiketoiminnan tahtotilan selvittäminen
 • Tavoitteiden priorisointi
 • Asiakkaiden tarpeiden selvittäminen
 • Kokonaisuuden hahmottaminen
 • Palvelukonseptin dokumentointi

Toteutettavan ratkaisun suunnittelu

 • Oikeiden ratkaisujen ja keinojen valinta
 • Toteutuskelpoinen kokonaisuus
 • Resurssien arviointi ja huomiointi
 • Markkinatuntemus
 • Verkkokaupparatkaisut
 • Integraatiot
 • Vaatimusten määrittely

Sopivan kumppanin löytäminen

 • Tarpeet ja toiveet toteutuskumppanille
 • Tarjouspyyntödokumentaatio
 • Kilpailutuksen läpivienti
 • Tarjousten arviointi
 • Kumppanivalinnan tuki

Näin voimme olla avuksi

Esimerkkejä projekteistamme

Teknologian tutkimuskeskus VTT

helmikuu 2023 – kesäkuu 2023

Verkkopalvelun palvelupolkujen kehittäminen

Veho

joulukuu 2022 –

Verkkopalvelujen vaatimusmäärittely ja kilpailutus

Ramirent Finland

lokakuu 2022 – heinäkuu 2023

Verkkopalvelu-uudistuksen konseptointi, määrittely ja teknologia- ja toimittajavalinta

Teknologiateollisuus

kesäkuu 2022 – toukokuu 2023

Digipalveluiden esiselvitys, vaatimusmäärittely ja kilpailutus

Laurea

toukokuu 2022 – marraskuu 2022

Koulutusten verkkokaupan vaatimusmäärittely

EMMA taidemuseosäätiö sr

joulukuu 2021 – maaliskuu 2022

EMMA Shop -järjestelmähankkeen esiselvitys

Veikkaus

joulukuu 2021 – kesäkuu 2022

Sisällönhallinnan ratkaisun vaatimusten tarkentaminen ja kilpailutus

Turun ammattikorkeakoulu

marraskuu 2021 – maaliskuu 2023

Palvelupolkujen konseptikehitys

Tuorein datakatsauksemme

Datakatsaus

Suosituimmat rajapintalähtöiset CMS-tuotteet Suomessa ja Pohjoismaissa

38 viikkoa sitten

Organisaation verkkopresenssi koostuu lähes aina useammasta eri kanavasta. Käytännössä kaikilla on jonkinlainen verkkosivusto ja lähes kaikki hyödyntävät sen rinnalla jotain sosiaalisen median palvelua. Hieman suuremmilla toimijoilla erilaisia ja eri rooleissa toimivia verkkopalveluja on useita: verkkosivustot, verkkokauppa, kampanjasivut, jne. Digipresenssiä saatetaan täydentää erilaisten kumppaneiden palveluilla tai vaikkapa mobiiliapplikaatiolla, ja sitä tuetaan erilaisin digitaalisen markkinoinnin keinoin.

Kiinnostuitko?

Täytä yhteydenottolomakkeemme

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme tai jos haluat meiltä tarjouksen, täytä yhteydenottolomakkeemme alla olevan linkin kautta.

Ota yhteyttä lomakkeella

Tämä on North Patrol

Meitä on kymmenen konsulttia, olemme kokeneita suunnittelijoita ja teknologia-asiantuntijoita. Olemme vuosittain suunnittelemassa ja valmistelemassa yli 50:a erilaista digipalvelu-uudistusta ja tietojärjestelmää. Asiakastyytyväisyytemme on erittäin korkea (9,5/10), ja monia asiakkaitamme olemme auttaneet jo useiden erilaisten digipalveluiden uudistamisessa.

Lue lisää yrityksestämme

Miten erotumme kilpailijoistamme?

 • Erikoistumme suunnitteluun

  Olemme erikoistuneet digipalveluiden laadukkaaseen suunnittelutyöhön ja vaatimusmäärittelyyn. Missiomme on auttaa asiakkaita onnistumaan hankkeissaan luomalla mahdollisimman hyvät lähtökohdat toteutusvaiheelle – oli sitten kyse ketterästä toteutuksesta omalla tiimillä tai kumppanin kanssa tehtävästä hankkeesta tai julkisesti kilpailutettavasta urakasta.

 • Emme myy koodausta, emme lisenssejä

  Moni ohjelmistotalo suosittelee asiakkailleen ratkaisuja, joita sama talo myös toteuttaa. Meillä ei ole näin. Meiltä ei voi ostaa toteutusprojektia, meillä ei ole kumppanuuksia teknologiatoimittajien kanssa. Meidän näkökulma markkinaan on laaja-alainen, kuten asiakkaillakin on syytä olla. Tavoitteena on aina löytää parhaiten sopiva ratkaisu, oli se sitten räätälöity ratkaisu, saas-palvelu, avoimen koodin alusta tai näiden yhdistelmä.

 • Olemme realistinen ja kaukonäköinen

  Suunnittelemme palvelukonsepteja, toteutustapoja ja arkkitehtuureja, jotka kestävät aikaa ja jatkokehittämistä. Meille tärkeätä on ratkaisujen toteutettavuus, hyvien kumppaneiden olemassaolo ja kustannusten ennustettavuus.

Siirry takaisin sivun alkuun