Intranetit ja digitaaliset työympäristöt

Autamme suunnittelemaan, vaatimusmäärittelemään ja kilpailuttamaan intranetteja sekä tiedonhallinta- ja ryhmätyöratkaisuja. Teemme myös paljon konseptisuunnittelua ja ja sisältöjen suunnittelua asiakkaille, jotka eivät ole vaihtamassa teknologiaa, mutta haluavat silti uudistaa palveluitaan.

Ota yhteyttä

Hyvä suunnittelu

 • auttaa onnistumaan
 • helpottaa toteutusvaihetta
 • varmistaa budjetin pitävyyden
 • helpottaa sisällöntuotantovaihetta

Sopivat teknologiaratkaisut

 • parantavat laatua
 • pidentävät elinkaarta
 • antavat työkaluja sisällöntuotantoon
 • eivät kuole alta

Onnistunut hankinta

 • perustuu hyvään vaatimusmäärittelyyn
 • mahdollistaa ketterän toteutuksen
 • on läpinäkyvä ja asiakkaan ohjattavissa
 • osuu aikatauluihin ja budjettiin

Toimivan digitaalisen työympäristön avain on hyvä suunnittelu. Samoilla teknologioilla on mahdollista rakentaa hyvin erilaisia intranetejä ja digitaalisia työympäristöjä, joten suunnittelutyössä painottuu kokonaisuuden hahmottaminen ja hyvän sisältökonseptin luominen. Työkalujen väliset roolit ja käyttötavat on myös kirkastettava.

North Patrolilla suunnittelutyön lähtökohtana on aina työntekijöiden tarpeet ja organisaation tavoitteet ja toimintatavat. Autamme organisaatioita tarjoamaan mahdollisimman hyvä työntekijäkokemus hyvin suunnitellun digitaalisen työympäristön avulla – ja lopuksi löytämään sen oikean kumppanin toteuttamaan ratkaisua.

Näin voimme palvella

Esimerkkejä intranet- ja ryhmätyöratkaisuprojekteistamme

Metropolia Ammattikorkeakoulu

huhtikuu 2023 – kesäkuu 2023

Intranetin konsepti- ja teknologiavaihtoehtojen arviointi

Museovirasto

huhtikuu 2023 –

Intranetin esiselvitys

Iisalmen kaupunki

helmikuu 2023 – syyskuu 2023

Verkkopalvelujen uudistus (www ja intranet)

Lue lisää

Oikeusrekisteristerikeskus

marraskuu 2022 – tammikuu 2023

Oikeusministeriön hallinnonalan intranet-esiselvityksen konsultointi

Kokkolan kaupunki

syyskuu 2022 – tammikuu 2023

Kaupungin intranetin suunnittelu ja määrittely

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

huhtikuu 2022 – toukokuu 2022

Intranetin vaatimusmäärittely

Autoliitto

maaliskuu 2022 – kesäkuu 2022

Intranetin määrittely ja hankinnan tuki

Yliopiston Apteekki

tammikuu 2022 – kesäkuu 2022

Intranetin määrittely ja hankinta

Uusin webinaaritallenne aiheesta

Webinaaritallenne: Intranetin hankinta – Onnistu teknologiavalinnassa

31.1.2024 – Kouluttajat: Camilla Heikkilä ja Kimmo Parkkinen

Jos haluaa onnistua intranetuudistuksessa ja erityisesti teknologian valinnassa, ei riitä, että vertailee eri järjestelmien ominaisuuksia. Asiantuntijamme Camilla Heikkilä ja Kimmo Parkkinen keskustelivat webinaarissamme 17.1.2024, siitä mikä vaikutus intranetin konseptilla on alustavalintaan ja mitkä on arkkitehtuurin, kumppanikentän ja hinnan rooli hankinnassa.

Tuorein datakatsauksemme

Datakatsaus

Microsoft jatkaa intranetvaltiaana mutta saturaatiopiste on saavutettu

91 viikkoa sitten

Microsoftin hegemonialle viestinnällisissä intraneteissä ei näy loppua. Microsoftin ylivalta todettiin jo edellisessä selvityksessämme vuonna 2020, jolloin SharePointin osuus viestinnällisistä intraneteistä oli jo yli 70 prosenttia. Markkinaosuus näyttää kuitenkin saavuttaneen jonkinlaisen saturaatiopisteen, sillä tänä keväänä toteutuessa selvityksessä SharePointin osuus ei ole tästä kasvanut.

Kiinnostuitko?

Täytä yhteydenottolomakkeemme

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme tai jos haluat meiltä tarjouksen, täytä yhteydenottolomakkeemme alla olevan linkin kautta.

Ota yhteyttä lomakkeella

North Patrol auttaa onnistumaan

Meitä on kymmenen konsulttia, kaikki kokeneita suunnittelijoita tai teknologia-asiantuntijoita. Joka vuosi viemme läpi yli 50 projektia, joissa autamme hankkeensa eri vaiheissa olevia asiakkaitamme luomaan uusia digipalveluja ja tietojärjestelmiä. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä työhömme (arvosana 9,5/10), ja monet heistä palaavat asiakkaiksi yhä uudestaan.

Olemme apunasi, kun kaipaat puolueetonta näkemystä teknologiavalintoihin, kirkastusta palvelukonseptin ideaan, tarkennusta vaatimusten määrittelyyn, konkreettista tukea tarjouskilpailuun tai ohjausta toteutusprojektin läpivientiin.

Ota selvää firmastamme

Miten erotumme kilpailijoistamme?

 • Digipalveluiden suunnitteluun erikoistuminen

  Olemme erikoistuneet digipalveluiden laadukkaaseen suunnittelutyöhön ja vaatimusmäärittelyyn. Missiomme on auttaa asiakkaita onnistumaan hankkeissaan luomalla mahdollisimman hyvät lähtökohdat toteutusvaiheelle – oli sitten kyse ketterästä toteutuksesta omalla tiimillä tai kumppanin kanssa tehtävästä hankkeesta tai julkisesti kilpailutettavasta urakasta.

 • Emme myy koodausta emmekä lisenssejä

  Moni teknologiakonsultti suosittelee asiakkailleen teknisiä ratkaisuja, joita sama talo myös toteuttaa. Meillä tätä vinoumaa ei ole, koska meiltä ei voi ostaa koodausta tai lisenssejä eikä meillä ole riippuvuuksia teknologiatoimittajiin. Näkökulmamme ohjelmistomarkkinaan on laaja-alainen. Tavoitteena on aina löytää asiakkaalle parhaiten soveltuva ohjelmistoratkaisu, oli se sitten räätälöity ratkaisu, saas-palvelu, avoimen lähdekoodin alusta tai näiden yhdistelmä.

 • Tehokkuus, tavoitteellisuus ja tuloksellisuus

  Toimeksiannoillemme sovitaan aina konkreettinen lopputuotos, jonka avulla asiakas pääsee hankkeessaan eteenpäin. Hioutuneiden menetelmiemme ja kokeneiden konsulttiemme ansiosta pystymme tuottamaan sen tehokkaasti, yllättävän vähäisillä työmäärillä, ja rahallesi syntyy vastinetta.

Siirry takaisin sivun alkuun