Intranetit ja digitaaliset työympäristöt

Autamme suunnittelemaan, määrittelemään ja kilpailuttamaan intranetteja sekä tiedonhallinnan ja ryhmätyön ratkaisuja. Teemme konseptisuunnittelua ja ja sisältösuunnittelua myös tilanteissa, joissa teknologian vaihtaminen ei ole tarpeen, mutta intranet-palveluja halutaan muutoin uudistaa.

Ota yhteyttä

Hyvä suunnittelu

 • Työkalujen roolitus
 • Tiedon löydettävyys
 • Yhteisöllisyyden tukeminen
 • Tehokas viestintä

Sopivat teknologiaratkaisut

 • Tuotevaihtoehtojen arviointi
 • Helppo ylläpito
 • Lisäarvoiset räätälöinnit
 • Käytettävyys ja saavutettavuus

Onnistunut hankinta

 • Vaatimusten hyvät määrittelyt
 • Toteuttajalta vaadittujen tehtävien määrittely
 • Vaiheistus ja aikataulut tiekartalle
 • Ketterän kumppanin kilpailutus

Toimivan digitaalisen työympäristön avain on huolellinen suunnittelu. Samoilla teknologioilla on mahdollista rakentaa hyvin erilaisia intranetejä ja digitaalisia työympäristöjä, joten suunnittelutyössä painottuu kokonaisuuden hahmottaminen ja hyvän sisältökonseptin luominen. Työkalujen väliset roolit ja käyttötavat on myös kirkastettava.

North Patrolilla suunnittelutyön lähtökohtana on aina työntekijöiden tarpeet sekä organisaation tavoitteet ja toimintatavat. Autamme organisaatioita mahdollisimman hyvän työntekijäkokemuksen tarjoamisessa loppuun asti suunnitellun digitaalisen työympäristön avulla. Lopuksi autamme löytämään oikean kumppanin toteuttamaan fiksusti valittua ratkaisua.

Näin voimme palvella

Esimerkkejä intranet- ja ryhmätyöratkaisuprojekteistamme

Keuruun kaupunki

kesäkuu 2024 –

Verkkopalvelun ja intranetin määrittely ja hankinnan tuki

Porin kaupunki

tammikuu 2024 – kesäkuu 2024

Intranetin esiselvitys

Veikkaus

syyskuu 2023 – joulukuu 2023

Wiki-alustan hankinnan tuki

Tampereen kaupunki

syyskuu 2023 – huhtikuu 2024

Intranetin esiselvitys, konseptisuunnitelma, vaatimusmäärittely ja kilpailutus

Metropolia Ammattikorkeakoulu

huhtikuu 2023 – kesäkuu 2023

Intranetin konsepti- ja teknologiavaihtoehtojen arviointi

Museovirasto

huhtikuu 2023 – joulukuu 2023

Intranetin esiselvitys

Iisalmen kaupunki

helmikuu 2023 – syyskuu 2023

Verkkopalvelujen uudistus (www ja intranet)

Lue lisää

Oikeusrekisteristerikeskus

marraskuu 2022 – tammikuu 2023

Oikeusministeriön hallinnonalan intranet-esiselvityksen konsultointi

Uusin webinaaritallenne aiheesta

Webinaaritallenne: Intranetin hankinta – Onnistu teknologiavalinnassa

31.1.2024 – Kouluttajat: Camilla Heikkilä ja Kimmo Parkkinen

Jos haluaa onnistua intranetuudistuksessa ja erityisesti teknologian valinnassa, ei riitä, että vertailee eri järjestelmien ominaisuuksia. Asiantuntijamme Camilla Heikkilä ja Kimmo Parkkinen keskustelivat webinaarissamme 17.1.2024, siitä mikä vaikutus intranetin konseptilla on alustavalintaan ja mitkä on arkkitehtuurin, kumppanikentän ja hinnan rooli hankinnassa.

Tuorein datakatsauksemme

Datakatsaus

Microsoft jatkaa intranetvaltiaana mutta saturaatiopiste on saavutettu

94 viikkoa sitten

Microsoftin hegemonialle viestinnällisissä intraneteissä ei näy loppua. Microsoftin ylivalta todettiin jo edellisessä selvityksessämme vuonna 2020, jolloin SharePointin osuus viestinnällisistä intraneteistä oli jo yli 70 prosenttia. Markkinaosuus näyttää kuitenkin saavuttaneen jonkinlaisen saturaatiopisteen, sillä tänä keväänä toteutuessa selvityksessä SharePointin osuus ei ole tästä kasvanut.

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme tai jos haluat meiltä tarjouksen, täytä yhteydenottolomakkeemme alla olevan linkin kautta.

Ota yhteyttä lomakkeella

North Patrol auttaa onnistumaan

Meitä on kymmenen konsulttia, kaikki kokeneita suunnittelijoita tai teknologia-asiantuntijoita. Joka vuosi viemme läpi yli 50 projektia, joissa autamme hankkeensa eri vaiheissa olevia asiakkaitamme luomaan uusia digipalveluja ja tietojärjestelmiä. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä työhömme (arvosana 9,5/10), ja monet heistä palaavat asiakkaiksi yhä uudestaan.

Olemme apunasi, kun kaipaat puolueetonta näkemystä teknologiavalintoihin, kirkastusta palvelukonseptin ideaan, tarkennusta vaatimusten määrittelyyn, konkreettista tukea tarjouskilpailuun tai ohjausta toteutusprojektin läpivientiin.

Ota selvää firmastamme

Miten erotumme kilpailijoistamme?

 • Digipalveluiden suunnitteluun erikoistuminen

  Olemme erikoistuneet digipalveluiden laadukkaaseen suunnittelutyöhön ja vaatimusmäärittelyyn. Missiomme on auttaa asiakkaita onnistumaan hankkeissaan luomalla mahdollisimman hyvät lähtökohdat toteutusvaiheelle – oli sitten kyse ketterästä toteutuksesta omalla tiimillä tai kumppanin kanssa tehtävästä hankkeesta tai julkisesti kilpailutettavasta urakasta.

 • Emme myy koodausta emmekä lisenssejä

  Moni teknologiakonsultti suosittelee asiakkailleen teknisiä ratkaisuja, joita sama talo myös toteuttaa. Meillä tätä vinoumaa ei ole, koska meiltä ei voi ostaa koodausta tai lisenssejä eikä meillä ole riippuvuuksia teknologiatoimittajiin. Näkökulmamme ohjelmistomarkkinaan on laaja-alainen. Tavoitteena on aina löytää asiakkaalle parhaiten soveltuva ohjelmistoratkaisu, oli se sitten räätälöity ratkaisu, saas-palvelu, avoimen lähdekoodin alusta tai näiden yhdistelmä.

 • Tehokkuus, tavoitteellisuus ja tuloksellisuus

  Toimeksiannoillemme sovitaan aina konkreettinen lopputuotos, jonka avulla asiakas pääsee hankkeessaan eteenpäin. Hioutuneiden menetelmiemme ja kokeneiden konsulttiemme ansiosta pystymme tuottamaan sen tehokkaasti, yllättävän vähäisillä työmäärillä, ja rahallesi syntyy vastinetta.

Siirry takaisin sivun alkuun