Verkkosivuston saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee verkkopalvelua NorthPatrol.fi ja on laadittu 21.8.2023.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää kriittiset A & AA-vaatimukset

Digipalvelun ei-saavutettava sisältö

Linkkivärit erottuvat huonosti taustasta

Verkkopalvelumme on tekniseltä toteutukseltaan erittäin hyvin saavutettavissa, skaalattavissa ja käytettävissä näppäimistöllä. Sivustomme vastaa kaikkiin muihin Euroopan Unionin saavutettavuusdirektiivin kriteereihin, mutta joidenkin toissijaisten käyttöliittymäelementtien värikontrastit eivät täytä kriteeristön vaatimuksia.

Sivuillamme on muutama tekstilinkki, joiden kontrasti ei täytä WCAG-kriteereitä. Heikkokontrastisia tekstilinkkejä sivuillamme käytetään hyvin harvoissa paikoissa: käyttäjä pystyy hyvin selailemaan sivustoa, vaikka noiden tekstien luettavuus olisi heikkoa.

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet

Visuaaliset ratkaisumme on tehty harkiten eikä aikomuksenamme ole muuttaa niitä, kontrastiongelmasta huolimatta.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Jos pidät jotakin sivustollamme saavutettavuuden kannalta ongelmallisena, kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Ilmoita puutteesta yhteydenottolomakkeellamme.

Voit myös soittaa konsultillemme Virpi Blomille numeroon 0400-240376.

Saavutettavuustavoitteemme

Yksityisenä yrityksenä North Patrolia ei velvoita saavutettavuusdirektiivi. Laadukkaiden verkkopalvelujen suunnittelun konsultteina olemme kuitenkin sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen.

Tavoitteemme on synnyttää Suomeen verkkosivustoja, jotka ovat helppokäyttöisiä kaikille, eri päätelaitteisiin mukautuvia ja avustavien teknologioiden tulkittavissa. Tärkein lähtökohtamme on se, että verkkopalvelujen tarjoamat keskeiset tiedot ja palvelut ovat tarkoituksenmukaisesti kaikkien saavutettavissa.

North Patrol auttaa onnistumaan

Meitä on kymmenen konsulttia, kaikki kokeneita suunnittelijoita tai teknologia-asiantuntijoita. Joka vuosi viemme läpi yli 50 projektia, joissa autamme hankkeensa eri vaiheissa olevia asiakkaitamme luomaan uusia digipalveluja ja tietojärjestelmiä. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä työhömme (arvosana 9,5/10), ja monet heistä palaavat asiakkaiksi yhä uudestaan.

Olemme apunasi, kun kaipaat puolueetonta näkemystä teknologiavalintoihin, kirkastusta palvelukonseptin ideaan, tarkennusta vaatimusten määrittelyyn, konkreettista tukea tarjouskilpailuun tai ohjausta toteutusprojektin läpivientiin.

Ota selvää firmastamme

Miten erotumme kilpailijoistamme?

  • Digipalveluiden suunnitteluun erikoistuminen

    Olemme erikoistuneet digipalveluiden laadukkaaseen suunnittelutyöhön ja vaatimusmäärittelyyn. Missiomme on auttaa asiakkaita onnistumaan hankkeissaan luomalla mahdollisimman hyvät lähtökohdat toteutusvaiheelle – oli sitten kyse ketterästä toteutuksesta omalla tiimillä tai kumppanin kanssa tehtävästä hankkeesta tai julkisesti kilpailutettavasta urakasta.

  • Emme myy koodausta emmekä lisenssejä

    Moni teknologiakonsultti suosittelee asiakkailleen teknisiä ratkaisuja, joita sama talo myös toteuttaa. Meillä tätä vinoumaa ei ole, koska meiltä ei voi ostaa koodausta tai lisenssejä eikä meillä ole riippuvuuksia teknologiatoimittajiin. Näkökulmamme ohjelmistomarkkinaan on laaja-alainen. Tavoitteena on aina löytää asiakkaalle parhaiten soveltuva ohjelmistoratkaisu, oli se sitten räätälöity ratkaisu, saas-palvelu, avoimen lähdekoodin alusta tai näiden yhdistelmä.

  • Tehokkuus, tavoitteellisuus ja tuloksellisuus

    Toimeksiannoillemme sovitaan aina konkreettinen lopputuotos, jonka avulla asiakas pääsee hankkeessaan eteenpäin. Hioutuneiden menetelmiemme ja kokeneiden konsulttiemme ansiosta pystymme tuottamaan sen tehokkaasti, yllättävän vähäisillä työmäärillä, ja rahallesi syntyy vastinetta.

Siirry takaisin sivun alkuun