Verkkosivuston saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee verkkopalvelua NorthPatrol.fi ja on laadittu 21.8.2023.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää kriittiset A & AA-vaatimukset

Digipalvelun ei-saavutettava sisältö

Linkkivärit erottuvat huonosti taustasta

Verkkopalvelumme on tekniseltä toteutukseltaan erittäin hyvin saavutettavissa, skaalattavissa ja käytettävissä näppäimistöllä. Sivustomme vastaa kaikkiin muihin Euroopan Unionin saavutettavuusdirektiivin kriteereihin, mutta joidenkin toissijaisten käyttöliittymäelementtien värikontrastit eivät täytä kriteeristön vaatimuksia.

Sivuillamme on muutama tekstilinkki, joiden kontrasti ei täytä WCAG-kriteereitä. Heikkokontrastisia tekstilinkkejä sivuillamme käytetään hyvin harvoissa paikoissa: käyttäjä pystyy hyvin selailemaan sivustoa, vaikka noiden tekstien luettavuus olisi heikkoa.

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet

Visuaaliset ratkaisumme on tehty harkiten eikä aikomuksenamme ole muuttaa niitä, kontrastiongelmasta huolimatta.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Jos pidät jotakin sivustollamme saavutettavuuden kannalta ongelmallisena, kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Ilmoita puutteesta yhteydenottolomakkeellamme.

Voit myös soittaa konsultillemme Virpi Blomille numeroon 0400-240376.

Saavutettavuustavoitteemme

Yksityisenä yrityksenä North Patrolia ei velvoita saavutettavuusdirektiivi. Laadukkaiden verkkopalvelujen suunnittelun konsultteina olemme kuitenkin sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen.

Tavoitteemme on synnyttää Suomeen verkkosivustoja, jotka ovat helppokäyttöisiä kaikille, eri päätelaitteisiin mukautuvia ja avustavien teknologioiden tulkittavissa. Tärkein lähtökohtamme on se, että verkkopalvelujen tarjoamat keskeiset tiedot ja palvelut ovat tarkoituksenmukaisesti kaikkien saavutettavissa.

Tämä on North Patrol

Meitä on kymmenen konsulttia, olemme kokeneita suunnittelijoita ja teknologia-asiantuntijoita. Olemme vuosittain suunnittelemassa ja valmistelemassa yli 50:a erilaista digipalvelu-uudistusta ja tietojärjestelmää. Asiakastyytyväisyytemme on erittäin korkea (9,5/10), ja monia asiakkaitamme olemme auttaneet jo useiden erilaisten digipalveluiden uudistamisessa.

Lue lisää yrityksestämme

Miten erotumme kilpailijoistamme?

  • Erikoistumme suunnitteluun

    Olemme erikoistuneet digipalveluiden laadukkaaseen suunnittelutyöhön ja vaatimusmäärittelyyn. Missiomme on auttaa asiakkaita onnistumaan hankkeissaan luomalla mahdollisimman hyvät lähtökohdat toteutusvaiheelle – oli sitten kyse ketterästä toteutuksesta omalla tiimillä tai kumppanin kanssa tehtävästä hankkeesta tai julkisesti kilpailutettavasta urakasta.

  • Emme myy koodausta, emme lisenssejä

    Moni ohjelmistotalo suosittelee asiakkailleen ratkaisuja, joita sama talo myös toteuttaa. Meillä ei ole näin. Meiltä ei voi ostaa toteutusprojektia, meillä ei ole kumppanuuksia teknologiatoimittajien kanssa. Meidän näkökulma markkinaan on laaja-alainen, kuten asiakkaillakin on syytä olla. Tavoitteena on aina löytää parhaiten sopiva ratkaisu, oli se sitten räätälöity ratkaisu, saas-palvelu, avoimen koodin alusta tai näiden yhdistelmä.

  • Olemme realistinen ja kaukonäköinen

    Suunnittelemme palvelukonsepteja, toteutustapoja ja arkkitehtuureja, jotka kestävät aikaa ja jatkokehittämistä. Meille tärkeätä on ratkaisujen toteutettavuus, hyvien kumppaneiden olemassaolo ja kustannusten ennustettavuus.

Siirry takaisin sivun alkuun