Tilaa uutiskirje

North Patrol tuottaa käsityönä teemallisia uutiskirjeitä 10-15 kappaletta vuodessa. Voit valita kaikki teemat tai vain sinua kiinnostavat aihealueet.

* = pakollinen kenttä

Nimi(Pakollinen)
Tietosuoja(Pakollinen)
Olen kiinnostunut erityisesti seuraavista teemoista:
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tietoa uutiskirjeestä

Jos tilaat kaikki teemat, saat uutiskirjeitä noin 10-15 kappaletta vuodessa. Muotoilemme ja työstämme jokaisen uutiskirjeen käsityönä. Jokainen uutiskirje käsittelee jotain tiettyä teemaa, ja tavoitteena on aina sivistää, informoida ja ilahduttaa vastaanottajia ajankohtaisilla näkemyksillä ja linkkivinkeillä. Myös webinaareista ja koulutuksistamme saat tiedot uutiskirjeiden kautta.

North Patrol lyhyesti

Meitä on kymmenen konsulttia, kaikki kokeneita suunnittelijoita tai teknologia-asiantuntijoita. Vuosittain meillä suunnitellaan ja valmistellaan yli 50 erilaista digipalvelu-uudistusta ja tietojärjestelmähanketta. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä työhömme (arvosana 9,5/10), ja monet heistä palaavat asiakkaiksi yhä uudestaan.

Lue lisää meistä

Miten erotumme kilpailijoistamme?

  • Digipalveluiden suunnitteluun erikoistuminen

    Olemme erikoistuneet digipalveluiden laadukkaaseen suunnittelutyöhön ja vaatimusmäärittelyyn. Missiomme on auttaa asiakkaita onnistumaan hankkeissaan luomalla mahdollisimman hyvät lähtökohdat toteutusvaiheelle – oli sitten kyse ketterästä toteutuksesta omalla tiimillä tai kumppanin kanssa tehtävästä hankkeesta tai julkisesti kilpailutettavasta urakasta.

  • Emme myy koodausta emmekä lisenssejä

    Moni teknologiakonsultti suosittelee asiakkailleen teknisiä ratkaisuja, joita sama talo myös toteuttaa. Meillä tätä vinoumaa ei ole, koska meiltä ei voi ostaa koodausta tai lisenssejä eikä meillä ole riippuvuuksia teknologiatoimittajiin. Näkökulmamme ohjelmistomarkkinaan on laaja-alainen. Tavoitteena on aina löytää asiakkaalle parhaiten soveltuva ohjelmistoratkaisu, oli se sitten räätälöity ratkaisu, saas-palvelu, avoimen lähdekoodin alusta tai näiden yhdistelmä.

  • Realistisuus ja kaukonäköisyys

    Suunnittelemme digipalveluiden palvelukonsepteja, toteutustapoja ja arkkitehtuureja, jotka kestävät aikaa ja jatkokehittämistä. Me painotamme ratkaisujen toteutuskelpoisuutta, hyvien kumppaniehdokkaiden löytymistä ja kustannusten ennustettavuutta.

Siirry takaisin sivun alkuun