Webinaarit ja koulutukset

North Patrolin konsultit jakavat tietämystään kaikilta asiantuntemuksensa erityisalueilta. Maksullisten koulutusten lisäksi asiantuntijamme pitävät maksuttomia webinaareja, joiden tallenteet ovat vapaasti katsottavissa jälkikäteen.

Tuorein koulutusmateriaali

Webinaaritallenne: Webin teknologiat ja digimarkkinoinnin työkalut 2024

10.6.2024 - Kouluttajat: Mikko Jokela ja Kimmo Parkkinen

Verkkopalveluja tehdään nykyisin monilla eri tavoilla. Usein pääteknologian lisäksi on käytössä monenlaisia lisätyökaluja sekä digitaalisen markkinoinnin välineistöä. Esimerkiksi hakukoneet, suosittelutyökalut, personointityökalut, liidilomakkeet sekä erilaiset botit ja chatit ovat tyypillisiä täydentäviä teknologioita erilaisille verkkosivustoille ja verkkokaupoille.

Tulevia koulutuksia

Maksullinen koulutus

Julkishallinnon digitaalisten palveluiden hankinta ja kilpailutus

Julkishallinnon digitaalisten palveluiden hankinta ja kilpailutus -koulutuksessa saat valmiudet digitaalisten palveluiden tehokkaaseen kilpailuttamiseen sekä oikean vaihtoehdon valitsemiseen.

Pääset syventymään niin projektien ostamiseen, puitesopimuksen tekemiseen kuin valmispalveluiden valintaprosesseihin. Eri menetelmiin ja malleihin perehdytään esimerkkivetoisesti, käyttäen kouluttajan yrityksen konsultoimia projekteja, jotka ovat erityisesti laajojen web-palveluiden, räätälöityjen sovellusten ja asiointipalveluiden saralta.

Koulutus on suunnattu julkishallinnon asiantuntijoille, jotka osallistuvat digitaalisten palveluiden ostoprosesseihin, Voit olla niin tietohallinnon, viestinnän kuin hankinnan asiantuntija. Esitietona ei tarvitse olla nykyisten kilpailutusmenetelmien tuntemusta, sillä koulutuksessa käydään eri menetelmät läpi kokonaisuutena.

Tarkemmat tiedot

Ajankohta: 21.8.2024 klo 09:15

Kesto: 2 päivää

Hinta: 1445 euroa

Kouluttaja

Lue lisää maksullisesta koulutuksesta

Webinaari

Intranet ja digitaalinen työympäristö 2024 -selvityksen tulokset

Keväällä 2024 North Patrol selvitti, nyt kuudetta kertaa minkälaisia digitaalisia työympäristöjä ja intranettejä suomalaisissa organisaatioissa on.

Selvitystyön tuloksista ovat keskustelemassa asiantuntijamme Anna Availa ja Camilla Heikkilä webinaarissa keskiviikkona 11.9.2024 kello 10.00.

Webinaari on maksuton ja kaikille halukkaille avoin, tervetuloa mukaan!

Webinaarin tallenne tulee myös saataville ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisi mukaan live-esitykseen, voit saada linkin tallenteeseen myöhempää katsomista varten.

Tarkemmat tiedot

Ajankohta: 11.9.2024 klo 10:00

Kesto: 1h

Hinta: maksuton

Kouluttajat

Konsultti

Anna Availa

Ilmoittaudu webinaariin

Tallennetut webinaarit ja koulutukset

Yhteensä 23 artikkelia

Webinaaritallenne: Onnistu verkkopalveluiden sisältöuudistuksessa

29.5.2024 - Kouluttajat: Anna Availa ja Camilla Heikkilä

Katso tallenne

Webinaaritallenne: Intranetin hankinta – Onnistu teknologiavalinnassa

31.1.2024 - Kouluttajat: Camilla Heikkilä ja Kimmo Parkkinen

Katso tallenne

Webinaaritallenne: Navigointivalikoiden parhaat käytännöt

1.6.2022 - Kouluttajat: Virpi Blom ja Perttu Tolvanen

Katso tallenne

Web-palveluiden toteutuksen teknologiat Suomessa

6.5.2022 - Kouluttajat: Perttu Tolvanen ja Kimmo Parkkinen

Katso tallenne

Webinaaritallenne: Mitä maksaa iso verkkosivusto?

1.4.2022 - Kouluttajat: Perttu Tolvanen ja Anna Availa

Katso tallenne

Webinaaritallenne: Hakukäyttöliittymien parhaat käytännöt

11.3.2022 - Kouluttajat: Perttu Tolvanen ja Virpi Blom

Katso tallenne

Webinaaritallenne: Järjestöjen digipalvelujen konseptikysymykset

17.11.2020 - Kouluttajat: Virpi Blom ja Camilla Heikkilä

Katso tallenne

Koulutustallenne: Kuntasivustojen konseptit

5.11.2020 - Kouluttajat: Virpi Blom ja Anna Availa

Katso tallenne

Video: Verkkokauppajärjestelmät Suomessa

12.6.2020 - Kouluttaja: Perttu Tolvanen

Katso tallenne

North Patrol auttaa onnistumaan

Meitä on kymmenen konsulttia, kaikki kokeneita suunnittelijoita tai teknologia-asiantuntijoita. Joka vuosi viemme läpi yli 50 projektia, joissa autamme hankkeensa eri vaiheissa olevia asiakkaitamme luomaan uusia digipalveluja ja tietojärjestelmiä. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä työhömme (arvosana 9,5/10), ja monet heistä palaavat asiakkaiksi yhä uudestaan.

Olemme apunasi, kun kaipaat puolueetonta näkemystä teknologiavalintoihin, kirkastusta palvelukonseptin ideaan, tarkennusta vaatimusten määrittelyyn, konkreettista tukea tarjouskilpailuun tai ohjausta toteutusprojektin läpivientiin.

Ota selvää firmastamme

Miten erotumme kilpailijoistamme?

  • Digipalveluiden suunnitteluun erikoistuminen

    Olemme erikoistuneet digipalveluiden laadukkaaseen suunnittelutyöhön ja vaatimusmäärittelyyn. Missiomme on auttaa asiakkaita onnistumaan hankkeissaan luomalla mahdollisimman hyvät lähtökohdat toteutusvaiheelle – oli sitten kyse ketterästä toteutuksesta omalla tiimillä tai kumppanin kanssa tehtävästä hankkeesta tai julkisesti kilpailutettavasta urakasta.

  • Emme myy koodausta emmekä lisenssejä

    Moni teknologiakonsultti suosittelee asiakkailleen teknisiä ratkaisuja, joita sama talo myös toteuttaa. Meillä tätä vinoumaa ei ole, koska meiltä ei voi ostaa koodausta tai lisenssejä eikä meillä ole riippuvuuksia teknologiatoimittajiin. Näkökulmamme ohjelmistomarkkinaan on laaja-alainen. Tavoitteena on aina löytää asiakkaalle parhaiten soveltuva ohjelmistoratkaisu, oli se sitten räätälöity ratkaisu, saas-palvelu, avoimen lähdekoodin alusta tai näiden yhdistelmä.

  • Tehokkuus, tavoitteellisuus ja tuloksellisuus

    Toimeksiannoillemme sovitaan aina konkreettinen lopputuotos, jonka avulla asiakas pääsee hankkeessaan eteenpäin. Hioutuneiden menetelmiemme ja kokeneiden konsulttiemme ansiosta pystymme tuottamaan sen tehokkaasti, yllättävän vähäisillä työmäärillä, ja rahallesi syntyy vastinetta.

Siirry takaisin sivun alkuun