Asiointipalvelut ja ekstranetit

Autamme suunnittelemaan, vaatimusmäärittelemään ja kilpailuttamaan digitaalisen asioinnin kanavia.

Ota yhteyttä

Rakennatko jäsenpalvelua, valitulle ryhmälle suunnattua kohderyhmäpalvelua tai yksittäisen asiointiprosessin läpivientiin tarkoitettua verkkopalvelua? Me North Patrolissa autamme löytämään oikeat ratkaisut ja teknologiavalinnat, joilla asiakkaat sitoutetaan, prosessit virtaviivaistetaan, asiakaspalvelun työtaakkaa helpotetaan ja elinkaarikustannukset minimoidaan.

Asiointipalveluiden ja ekstranettien täytyy olla käyttäjilleen hyödyllisiä, houkuttelevia, helppokäyttöisiä ja luotettavia.

Miten saat asiakkaasi kirjautumaan palveluun? Millainen on käyttäjän palvelupolku? Kuinka käyttäjät oppivat käyttämään palvelua ja saavat siitä konkreettista lisäarvoa? Kuinka saat käyttäjän luottamaan siihen, että heidän tietoturvansa ja tietosuojansa eivät ole uhattuina?

Palvelumme asiointipalvelun rakentajalle

Esimerkkejä asiointipalvelu- ja extranet-projekteistamme

Valtioneuvoston kanslia

marraskuu 2023 – helmikuu 2024

Median palvelujen kehittämissuunnitelma

Tampereen yliopisto

toukokuu 2023 –

Verkkopalvelujen kehittämissuunnitelman konsultointi

Suomen Partiolaiset

helmikuu 2023 –

Partion digitaalisten palvelujen konseptointi, tiekartta, prosessien palvelumuotoilu, teknologiasuositukset

Valtiontalouden tarkastusvirasto

elokuu 2022 – maaliskuu 2023

Avoimuusrekisterin vaatimusmäärittely ja kilpailutuksen tuki

Lue lisää

Teknologiateollisuus

kesäkuu 2022 – toukokuu 2023

Digipalveluiden esiselvitys, vaatimusmäärittely ja kilpailutus

Opintotoiminnan Keskusliitto

toukokuu 2022 – syyskuu 2022

Koulutuksenhallinnan arkkitehtuuri- ja kehittämissuunnitelma

Suomen Pankki

joulukuu 2021 – maaliskuu 2022

Tietoturvallisen extranetin esiselvitys

Veikkaus

joulukuu 2021 – kesäkuu 2022

Sisällönhallinnan ratkaisun vaatimusten tarkentaminen ja kilpailutus

Uusin webinaaritallenne aiheesta

Webinaaritallenne: Parhaat muotoiluratkaisut tuote- ja palvelusivuille

22.5.2024 – Kouluttajat: Virpi Blom ja Perttu Tolvanen

Verkkokaupat eivät ole ainoita verkkosivustoja, jotka sisältävät ”tuotteen kaltaisia” sisältöjä, palveluja, esittelykohteita ja vastaavia olioita. Näiden olioiden verkkoesittelyihin voi näppärästi hyödyntää elementtejä, jotka ovat tulleet verkkokauppojen tuotesivuilta tutuiksi. Näitä mahdollisuuksia ovat webinaarissamme 15.5.2024 puntaroineet konsulttimme Perttu Tolvanen ja Virpi Blom. Tallenne tunnin mittaisesta webinaarista on nyt katsottavissa YouTubesta.

Tuorein datakatsauksemme

Datakatsaus

Julkiset IT-hankintasopimukset 2023 – tietojärjestelmähankintoja 1,6 miljardilla eurolla

10 viikkoa sitten

North Patrol analysoi kaikki vuonna 2023 tehdyt julkisia IT-hankintasopimuksia koskevat jälki-ilmoitukset. Analysoimme ja luokittelimme aineiston mm. hankinnan kohteen, tilaajaorganisaation, hankinnan arvon ja valittujen toimittajien osalta. Samalla arvioimme, kuinka aito ja avoin kilpailu toteutuu julkisissa IT-hankinnoissa.

Selvitys on jatkoa aiemmalle vuoden 2023 julkisia tarjouspyyntöjä ja osallistumispyyntöjä käsitelleelle IT-hankintailmoitusten datakatsaukselle.

Vahvuuksiamme ekstranet- ja asiointipalvelujen konsulttina

 • Käyttäjälähtöinen muotoilutyö
 • Monialainen ymmärrys palvelu- ja liiketoiminnan prosesseista
 • Käyttäjäystävälliset ja saavutettavat palvelut
 • Kokonaisarkkitehtuuriin sopivat ja kustannustehokkaat tekniset ratkaisut
 • Kestävät tietoturva- ja tietosuojaratkaisut
 • Laaja tuntemus kumppanikentästä ja markkinasta
 • Hankkeistus- ja hankintaosaaminen

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Täytä yhteydenottolomakkeemme

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme tai jos haluat meiltä tarjouksen, täytä yhteydenottolomakkeemme alla olevan linkin kautta.

Ota yhteyttä lomakkeella

North Patrol auttaa onnistumaan

Meitä on kymmenen konsulttia, kaikki kokeneita suunnittelijoita tai teknologia-asiantuntijoita. Joka vuosi viemme läpi yli 50 projektia, joissa autamme hankkeensa eri vaiheissa olevia asiakkaitamme luomaan uusia digipalveluja ja tietojärjestelmiä. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä työhömme (arvosana 9,5/10), ja monet heistä palaavat asiakkaiksi yhä uudestaan.

Olemme apunasi, kun kaipaat puolueetonta näkemystä teknologiavalintoihin, kirkastusta palvelukonseptin ideaan, tarkennusta vaatimusten määrittelyyn, konkreettista tukea tarjouskilpailuun tai ohjausta toteutusprojektin läpivientiin.

Ota selvää firmastamme

Miten erotumme kilpailijoistamme?

 • Digipalveluiden suunnitteluun erikoistuminen

  Olemme erikoistuneet digipalveluiden laadukkaaseen suunnittelutyöhön ja vaatimusmäärittelyyn. Missiomme on auttaa asiakkaita onnistumaan hankkeissaan luomalla mahdollisimman hyvät lähtökohdat toteutusvaiheelle – oli sitten kyse ketterästä toteutuksesta omalla tiimillä tai kumppanin kanssa tehtävästä hankkeesta tai julkisesti kilpailutettavasta urakasta.

 • Emme myy koodausta emmekä lisenssejä

  Moni teknologiakonsultti suosittelee asiakkailleen teknisiä ratkaisuja, joita sama talo myös toteuttaa. Meillä tätä vinoumaa ei ole, koska meiltä ei voi ostaa koodausta tai lisenssejä eikä meillä ole riippuvuuksia teknologiatoimittajiin. Näkökulmamme ohjelmistomarkkinaan on laaja-alainen. Tavoitteena on aina löytää asiakkaalle parhaiten soveltuva ohjelmistoratkaisu, oli se sitten räätälöity ratkaisu, saas-palvelu, avoimen lähdekoodin alusta tai näiden yhdistelmä.

 • Tehokkuus, tavoitteellisuus ja tuloksellisuus

  Toimeksiannoillemme sovitaan aina konkreettinen lopputuotos, jonka avulla asiakas pääsee hankkeessaan eteenpäin. Hioutuneiden menetelmiemme ja kokeneiden konsulttiemme ansiosta pystymme tuottamaan sen tehokkaasti, yllättävän vähäisillä työmäärillä, ja rahallesi syntyy vastinetta.

Siirry takaisin sivun alkuun