Hyrian verkkopalvelu-uudistuksen toteutus Siili Solutions Oyj:lle

Hyria toteutti keväällä 2020 kilpailutuksen löytääkseen kumppanin uuden verkkopalvelunsa toteutukseen, ylläpitoon ja jatkokehitykseen. Hyria tuottaa koulutus-, valmennus- ja kasvupalveluja tarjoten asiakkailleen mahdollisuuksia hyvään elämään ja edistäen yritysten kilpailukykyä ja kasvua sekä työllisyyttä.

North Patrol toimi Hyrian kumppanina uuden Drupalilla toteutettavan palvelukokonaisuuden muotoilussa, teknologiavalinnassa sekä hankinnan kilpailutuksessa. Kilpailutukseen osallistui yhteensä viisi Drupal-toimittajaa. Projekti käynnistyi loppuvuodesta 2020 tarjouskilpailun voittajan Siili Solutions Oyj:n kanssa.

North Patrol on suunnitteluun erikoistunut konsulttitoimisto. Suunnittelemme, autamme teknologiavalinnoissa, kilpailutamme. Emme myy toteutusprojekteja, emmekä lisenssejä, olemme aidosti asiakkaan puolella.

Hankinnan kokoluokaksi on jälki-ilmoituksessa määritetty 289 992 euroa (alv 0%). Summa koostuu Hyria.fi-verkkopalvelun suunnittelusta ja toteutuksesta, palvelun ylläpidosta neljän vuoden ajan sekä palvelun mahdollisesta jatkokehityksestä. Hyria.fi-palvelun uudistuksessa rakennetaan uusi verkkokauppamainen palvelukokonaisuus, joka mahdollistaa vaivattomat haku-, ilmoittautumis- tai ostoprosessit ja esittelee Hyrian monipuolisen palvelutarjoaman houkuttelevasti ja ymmärrettävästi.

Kilpailutukseen osallistuvien toimittajien tuli esittää vähintään kolme Hyrian hankintaa vastaavaa, julkisen www-sivuston Drupal-toteutusta, joista vähintään yhden tuli olla toteutettu Drupal 8:lla.

Tarjousvertailu perustui kirjallisiin tarjouksiin sekä North Patrolin toimesta puhelinhaastatteluina toteutettuihin asiakastyytyväisyyskyselyihin. Asiakastyytyväisyyden arviointi kohdistui toimittajien referenssiprojektien lopputuloksiin sekä tiimiin nimettyjen avainhenkilöiden osaamiseen ja asiakaspalvelutaitoihin. Tarjousten pisteytyksessä eniten painoarvoa saivat laadulliset tekijät, kuten ratkaisukuvaukset ja asiakastyytyväisyys. Tarjousvertailussa hinnan painoarvo oli 30 prosenttia. Projektissa noudatetaan ensimmäisen vaiheen työkustannusten osalta tavoitehintamallia.
Kilpailutuksessa määritellyn aikataulun mukaan, Hyrian tavoitteena on julkaista uusi sivustokokonaisuus vuoden 2021 aikana.

Siili on vuonna 2005 perustettu digitalisaatioratkaisujen asiantuntijayritys, jonka palvelutarjoomaan kuuluu mm. digitaalinen muotoilu sekä verkkosivujen ja muiden digitaalisten palveluiden, asiakasportaalien ja verkkokauppojen toteutukset. Siili tukee asiakkaitaan myös mm. datan käyttöön ja prosessien automatisointiin liittyvissä hankkeissa. Siilin liikevaihto oli vuonna 2020 83,3 miljoonaa euroa. Yrityksellä on Suomen lisäksi toimipisteitä myös Saksassa, Puolassa, Unkarissa, Hollannissa, Yhdysvalloissa ja Englannissa.

Kaipaatko neuvoa omaan verkkopalvelu-uudistukseesi? » Ota yhteyttä!

Lue palveluistamme Pyydä tarjous

PS. Sinua voisi kiinnostaa tulossa oleva webinaarimme: Verkkosivustojen personointi suhteessa tietosuojaan ja evästeohjeistuksiin (27.3.2024 klo 10:00). Ilmoittaudu webinaariin

Noora Linnermo

KTM Noora Linnermo on verkkopalvelustrategioiden ja palvelukonseptien asiantuntija. Noora konsultoi asiakkaita verkkopalveluiden konseptoinnissa, hankkeiden valmistelussa sekä optimaaliseen käyttäjäkokemukseen tähtäävien vaatimusten määrittelyssä.

Nooralla on vuosien kokemus erilaisten verkkopalveluhankkeiden johtamisesta ja hän osaa auttaa hankkeiden suunnittelussa huomioiden sekä organisaation, loppukäyttäjien että ylläpitäjien tarpeet. Noora osaa tukea verkkopalvelun koko organisaatiolle tuomien hyötyjen tunnistamisessa, hankkeen vaiheistuksessa ja tavoitteiden asetannassa.

Aiemmin työurallaan Noora on osallistunut verkkopalveluprojekteihin sekä tilaajan, toimittajan että konsultoivan asiantuntijan rooleissa. Projekteissaan hän on vastannut mm. tarvekartoituksista, toiminnallisista sekä teknisistä määrityksistä, käyttäjätestauksista ja käyttöönotoista sekä koulutuksista. Hän on toiminut myös teknisenä tuotepäällikkönä sekä järjestelmä- ja kehityspäällikkönä osallistuen organisaation IT-ratkaisuiden kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja kehitykseen.

Tietosivustot

Autamme laajojen tietosivustojen suunnittelussa, määrittelyssä ja kilpailuttamisessa. Muotoilemme konseptin, tietorakenteet, käyttökokemuksen ja toiminnot hyötypalveluksi, jota on miellyttävä käyttää, helppoa ylläpitää ja kustannustehokasta kehittää koko elinkaarensa ajan.

Lue palveluistamme

Pyydä tarjous

North Patrol lyhyesti

Meitä on kymmenen konsulttia, kaikki kokeneita suunnittelijoita tai teknologia-asiantuntijoita. Vuosittain meillä suunnitellaan ja valmistellaan yli 50 erilaista digipalvelu-uudistusta ja tietojärjestelmähanketta. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä työhömme (arvosana 9,5/10), ja monet heistä palaavat asiakkaiksi yhä uudestaan.

Lue lisää meistä

Miten erotumme kilpailijoistamme?

  • Digipalveluiden suunnitteluun erikoistuminen

    Olemme erikoistuneet digipalveluiden laadukkaaseen suunnittelutyöhön ja vaatimusmäärittelyyn. Missiomme on auttaa asiakkaita onnistumaan hankkeissaan luomalla mahdollisimman hyvät lähtökohdat toteutusvaiheelle – oli sitten kyse ketterästä toteutuksesta omalla tiimillä tai kumppanin kanssa tehtävästä hankkeesta tai julkisesti kilpailutettavasta urakasta.

  • Emme myy koodausta emmekä lisenssejä

    Moni teknologiakonsultti suosittelee asiakkailleen teknisiä ratkaisuja, joita sama talo myös toteuttaa. Meillä tätä vinoumaa ei ole, koska meiltä ei voi ostaa koodausta tai lisenssejä eikä meillä ole riippuvuuksia teknologiatoimittajiin. Näkökulmamme ohjelmistomarkkinaan on laaja-alainen. Tavoitteena on aina löytää asiakkaalle parhaiten soveltuva ohjelmistoratkaisu, oli se sitten räätälöity ratkaisu, saas-palvelu, avoimen lähdekoodin alusta tai näiden yhdistelmä.

  • Realistisuus ja kaukonäköisyys

    Suunnittelemme digipalveluiden palvelukonsepteja, toteutustapoja ja arkkitehtuureja, jotka kestävät aikaa ja jatkokehittämistä. Me painotamme ratkaisujen toteutuskelpoisuutta, hyvien kumppaniehdokkaiden löytymistä ja kustannusten ennustettavuutta.

Siirry takaisin sivun alkuun