Verkkokauppa kirittää myynnin kasvuun

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 9 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreempana lukemisena sinua voisi kiinnostaa vaikkapa jokin näistä artikkeleista:

Verkkokaupan johtaminen ja kehittäminen -selvitykseemme osallistuneista kauppiaista lähes puolet tekee merkittävän osan liikevaihdostaan verkkokaupalla.

North Patrol on suunnitteluun erikoistunut konsulttitoimisto. Suunnittelemme, autamme teknologiavalinnoissa, kilpailutamme. Emme myy toteutusprojekteja, emmekä lisenssejä, olemme aidosti asiakkaan puolella.

17.11.2015

Hanna P. Korhonen

Verkkokaupan osuus liikevaihdosta

Verkkokauppatoiminnan käynnistäminen on kirittänyt myynnin kasvuun 60 %:lla kauppiaista. Selvityksemme mukaan lähes missään tapauksessa verkkokaupan pystyttäminen ei laskenut kokonaismyyntiä.

Verkkokaupan vaikutus kokonaismyyntiin
Vastaajat analysoivat myynnin muutoksia mm. seuraavasti:

”Kivijalka- ja verkkokauppamyynti kasvanut tasaisesti.”

”Verkkomyyntimme on kasvanut ja kasvaa osana koko yhtiön myynnin kehittymistä.”

”Verkkokauppamyynti on pysynyt ennallaan ja muissa kanavissa hieman kasvanut.”

Jos kaupan valikoima on laaja, vaihtelua on paljon:

”Vaihtelee tuotekategorioittain: joissain molemmat kanavat kasvaneet, joissain kasvua vain verkossa, jossain kasvua ei kummassakaan.”

Ei ole mikään itsestäänselvyys, että liiketoiminta olisi alkanut kivijalasta ja siirtynyt myöhemmin verkkoon:

”Verkkokauppamme on ollut pohjana alusta asti liiketoiminnalle. Myymälämyynti on tullut lisäksi vasta jälkikäteen.”

”Verkkokauppamme on yksi kanava muiden joukossa, jonka tehtävänä on tukea B2B-myyntiä.”

Ihanteellisimmillaan verkkokauppa ja kivijalka voivat tukea toisiaan. Verkkokauppa ei välttämättä näivetä kivijalkaa, vaan tukee sitä:

”Verkkokauppamme ohjaa ihmisiä vierailemaan kivijalkaan.”

Kaipaatko neuvoa omaan verkkopalvelu-uudistukseesi? » Ota yhteyttä!

PS. Sinua voisi kiinnostaa tulossa oleva ilmainen webinaarimme: Parhaat muotoiluratkaisut tuote- ja palvelusivuille (15.5.2024 klo 10:00). Ilmoittaudu webinaariin

North Patrol auttaa onnistumaan

Meitä on kymmenen konsulttia, kaikki kokeneita suunnittelijoita tai teknologia-asiantuntijoita. Joka vuosi viemme läpi yli 50 projektia, joissa autamme hankkeensa eri vaiheissa olevia asiakkaitamme luomaan uusia digipalveluja ja tietojärjestelmiä. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä työhömme (arvosana 9,5/10), ja monet heistä palaavat asiakkaiksi yhä uudestaan.

Olemme apunasi, kun kaipaat puolueetonta näkemystä teknologiavalintoihin, kirkastusta palvelukonseptin ideaan, tarkennusta vaatimusten määrittelyyn, konkreettista tukea tarjouskilpailuun tai ohjausta toteutusprojektin läpivientiin.

Ota selvää firmastamme

Miten erotumme kilpailijoistamme?

  • Digipalveluiden suunnitteluun erikoistuminen

    Olemme erikoistuneet digipalveluiden laadukkaaseen suunnittelutyöhön ja vaatimusmäärittelyyn. Missiomme on auttaa asiakkaita onnistumaan hankkeissaan luomalla mahdollisimman hyvät lähtökohdat toteutusvaiheelle – oli sitten kyse ketterästä toteutuksesta omalla tiimillä tai kumppanin kanssa tehtävästä hankkeesta tai julkisesti kilpailutettavasta urakasta.

  • Emme myy koodausta emmekä lisenssejä

    Moni teknologiakonsultti suosittelee asiakkailleen teknisiä ratkaisuja, joita sama talo myös toteuttaa. Meillä tätä vinoumaa ei ole, koska meiltä ei voi ostaa koodausta tai lisenssejä eikä meillä ole riippuvuuksia teknologiatoimittajiin. Näkökulmamme ohjelmistomarkkinaan on laaja-alainen. Tavoitteena on aina löytää asiakkaalle parhaiten soveltuva ohjelmistoratkaisu, oli se sitten räätälöity ratkaisu, saas-palvelu, avoimen lähdekoodin alusta tai näiden yhdistelmä.

  • Tehokkuus, tavoitteellisuus ja tuloksellisuus

    Toimeksiannoillemme sovitaan aina konkreettinen lopputuotos, jonka avulla asiakas pääsee hankkeessaan eteenpäin. Hioutuneiden menetelmiemme ja kokeneiden konsulttiemme ansiosta pystymme tuottamaan sen tehokkaasti, yllättävän vähäisillä työmäärillä, ja rahallesi syntyy vastinetta.

Siirry takaisin sivun alkuun