Avoin työpaikka:

Teknologiakonsultti / arkkitehti

Kiinnostaako työ digitaalisten palvelujen suunnittelun ja arkkitehtuurivalintojen konsulttina?

North Patrol on Suomessa ainutlaatuinen konsulttiyhtiö, jonka missiona on asiakkaan digiprojektin onnistuminen. North Patrol on erikoistunut suunnittelemaan, määrittelemään ja kilpailuttamaan digitaalisia palveluja: verkkosivustoja, intranettejä, asiointipalveluja ja verkkokauppoja.

Haemme nyt tiimiimme uutta jäsentä auttamaan asiakkaitamme digitaalisten palveluiden suunnittelussa, teknologiapäätöksissä ja kumppanivalinnoissa.

Tehtävässä toimit asiakasprojekteissamme teknisenä asiantuntijana, joka auttaa asiakasta ratkaisemaan ongelmansa sekä valitsemaan tarpeisiin ja tavoitteisiin sopivimmat ratkaisut.

 

Mitä toimenkuvaan kuuluu?

Digipalvelun esiselvitysvaiheessa olet mukana tekemässä taustaselvityksiä ja tarvekartoituksia, analysoit taustamateriaalia, haastattelet palvelun omistajia ja fasilitoit työpajoja, joissa digipalvelun ratkaisuja suunnitellaan yhdessä asiakkaan projektiryhmän kanssa.

Tunnistettujen tarpeiden pohjalta kartoitat teknologia-, tuote- ja arkkitehtuurivaihtoehtoja, jotka voivat soveltua asiakkaan ratkaisuksi, arvioit vaihtoehtojen soveltuvuutta, esittelet suositteluja arkkitehtuurista ja dokumentoit vaihtoehtoisia skenaarioita asiakkaan ymmärtämässä, havainnollisessa muodossa. Autat asiakasta punnitsemaan vaihtoehdot ja tekemään teknologiavalinnat.

Digipalvelun suunnitteluvaiheessa autat konkretisoimaan sen teknisiä ratkaisuja: hahmottelet palvelun toiminnallisuuksia, työkaluja, hyödynnettäviä tuoteominaisuuksia, tarvittavia räätälöintejä ja vaadittavia teknisiä reunaehtoja.

Määrittelyvaiheessa osallistut ratkaisujen dokumentoimiseen: kuvaat digipalveluun suunnitelluista toiminnallisuuksista, sovelluksista ja teknisistä ratkaisuista selkeän kirjallisen vaatimusmäärittelyn, joka kuvaa toteutettavan digipalvelun sillä tarkkuudella, että sen toteutustyö voidaan kilpailuttaa.

Digipalvelujen kilpailuttamisessa olet mukana laatimassa tarjouspyyntödokumentteja, vertailemassa tarjouksia ja esittelemässä asiakkaille suosituksia kumppanivalinnoista.

 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta konsultin työstä, mutta monipuolinen kokemus sisällönhallintajärjestelmistä ja räätälöidyistä verkkoratkaisuista on ehdoton edellytys tehtävässä toimimiselle.

Taustaltasi voit olla esimerkiksi tekninen projektipäällikkö, tekninen asiantuntija, järjestelmäarkkitehti tai kokenut ohjelmistosuunnittelija. Olet saattanut toimia jonkin yrityksen tai organisaation sisäisissä kehittämistehtävissä tai olet saattanut suunnitella teknisiä ratkaisuja IT-toimittajan palveluksessa.

Arvostamme verkkomaailman ja -trendien hyvää tuntemusta sekä kykyä kokeilla ja arvioida teknologioita itsenäisesti. Verkkokauppa-alustojen ja markkinoinnin automaation ratkaisujen tuntemus katsotaan eduksi, koska ne kiinnostavat asiakkaitammekin. Hyödyksi on myös se, jos olet aiemmin osallistunut järjestelmäratkaisujen kilpailuttamiseen.

Työssäsi meillä tarvitset sujuvaa taitoa ilmaista itseäsi kirjallisesti ja suullisesti, suomeksi ja englanniksi.

Työssämme olennaisinta on auttaa asiakasta saamaan projektinsa eteenpäin. Siksi toivomme sinulta kykyä olla läsnä, ohjata keskustelua, kysyä kysymyksiä ja ehdottaa konkreettisia ratkaisuja. Odotamme myös rohkeutta olla asiakkaan kanssa eri mieltä silloin, kun siihen on aihetta, mutta arvostamme taitoa esittää se rakentavasti ja positiivisella asenteella.

 

Millaista meillä on?

Tyypillinen asiakasprojektimme kestää noin 2–3 kuukautta, ja kaikki kymmenen asiantuntijaamme ovat mukana muutamassa projektissa yhtä aikaa. Teemme asiakasprojektimme vähintään kahden asiantuntijan yhteistyötiimillä, joten asiantuntijoiden työtehtävät ja roolit vaihtelevat projektikohtaisesti. Projekteissamme pääset siis tutustumaan monipuolisesti erilaisiin järjestelmäratkaisuihin, teknologiavaihtoehtoihin ja digipalveluihin (julkaisujärjestelmät, asiointipalvelut, verkkokaupat, intranetit jne.).

Projekteissamme uppoudumme asiakkaiden tilanteeseen, liiketoimintaan ja lähtökohtiin, toimimme asiakkaan tiimin tukena ja puolustamme kaikin tavoin asiakkaan etua. Emme kuitenkaan vuokraa asiantuntijoitamme asiakkaan resursseiksi, vaan olet täysipäiväisesti osa North Patrolin tiimiä.

Työskentelytapamme ovat pääosin hyvin joustavasti valittavissa – voit itse kehittää työtapojasi ja menetelmiäsi.

Kollegoinasi on poikkeuksellisen kokenut joukko digipalvelujen asiantuntijoita, joiden kanssa pääset työskentelemään ryhmässä. Ammattimainen työyhteisömme on valmiina ratkomaan kanssasi kiperiäkin haasteita, joten saat työtehtäviisi 9 huippuammattilaisen tukea ja tietoa oman osaamisen kasvattamiseksi. Lisäksi olemme tosi mukavia ihmisiä.

Yrityksenä olemme toimineet jo 10 vuotta, taloudellinen tilanteemme on vakaa ja yrityskulttuurimme on tasa-arvoinen.

Avara toimistomme sijaitsee Aleksilla, ihan Helsingin keskustassa. Osan työstä voi tehdä myös etätyönä.

Tarjoamme selkeän palkkausmallin, jossa on hyvän peruspalkan (4000–5000€ kokemuksesta riippuen) lisäksi henkilökohtaiseen laskutukseen perustuva bonus. Tarjoamme laadukkaat työvälineet, laajan työterveyshuollon ja mahdollisuuden sovittaa lomasi ja vapaasi joustavasti.

Kiinnostuitko?

 

Ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Sami Kalaseen (050 307 4044 / sami.kalanen@northpatrol.com) tai lähetä hänelle vapaamuotoinen hakemuksesi.