Avoin työpaikka: Digitaalisten ratkaisuiden suunnittelija

Kiinnostaako työ digitaalisten palvelujen suunnittelun konsulttina?

North Patrol on Suomen ainoa digitaalisten palveluiden hankintoihin erikoistunut riippumaton konsulttiyhtiö. Haemme tiimiimme uutta jäsentä auttamaan asiakkaitamme digitaalisten palveluiden suunnittelussa, kilpailutuksissa ja kumppanivalinnoissa.

Tehtävässä toimit asiakasprojekteissamme digitaalisten palvelujen asiantuntijana, joka auttaa asiakasta ratkaisemaan ongelmansa sekä valitsemaan tarpeisiin ja tavoitteisiin sopivimmat ratkaisut.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta konsultin työstä, mutta monipuolinen tausta verkkopalveluteknologioista ja digitaalisen työympäristön välineistä on ehdoton edellytys tehtävässä toimimiselle. Taustaltasi voit olla esimerkiksi projektipäällikkö, verkkoviestinnän asiantuntija, kokenut ohjelmistosuunnittelija, tekninen asiantuntija tai järjestelmäarkkitehti.

Arvostamme verkkomaailman ja -trendien hyvää tuntemusta sekä kykyä kokeilla ja arvioida teknologioita itsenäisesti. Työssäsi meillä tarvitset myös sujuvaa taitoa ilmaista itseäsi kirjallisesti ja suullisesti, suomeksi ja englanniksi.

Työssämme olennaisinta on auttaa asiakasta saamaan projektinsa eteenpäin. Siksi toivomme sinulta kykyä olla läsnä, ohjata keskustelua, kysyä kysymyksiä ja ehdottaa konkreettisia ratkaisuja. Odotamme myös rohkeutta olla asiakkaan kanssa eri mieltä silloin, kun siihen on aihetta, mutta arvostamme taitoa esittää se rakentavasti ja positiivisella asenteella.

Kaikki asiantuntijamme osallistuvat samanaikaisesti useisiin asiakasprojekteihin, jolloin työtehtävät ja roolit vaihtelevat. Teemme asiakasprojektimme vähintään kahden asiantuntijan yhteistyönä. Tyypillinen asiakasprojektin kesto on noin 2-3 kuukautta. Projekteissamme pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin digitaalisiin ratkaisuihin.

Tarjoamme selkeän palkkausmallin, jossa on hyvän peruspalkan lisäksi henkilökohtaiseen laskutukseen perustuva bonus. Tarjoamme laadukkaat työvälineet, laajan työterveyshuollon ja mahdollisuuden sovittaa lomasi ja vapaasi joustavasti. Toimistomme sijaitsee Forumissa Mannerheimintiellä.

Kollegoinasi on poikkeuksellisen kokenut joukko asiantuntijoita, joiden kanssa pääset työskentelemään ryhmässä.

Ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Sami Kalaseen (050 307 4044 / sami.kalanen@northpatrol.com) tai lähetä hänelle vapaamuotoinen hakemuksesi.


North Patrolin asiantuntijoiden näkemyksiin voit tutustua blogeissamme:

Web-ostajan opas

Intranet-ostajan opas