Avoin työpaikka:

Myyvä konsultti / Konsultoiva myyjä

Oletko myyntityöstä innostunut digitaalisten palvelujen osaaja?

North Patrol on digitaalisen viestinnän ja liiketoiminnan asiantuntija. Autamme asiakkaitamme kirkastamaan digiprojektin tavoitteet ja palvelukonseptin. Löydämme puolueettomasti oikeat vastaukset teknologia- ja arkkitehtuurikysymyksiin. Kilpailuttamisessa ja yhteistyökumppanin valinnassa varmistamme hankintaprosessin onnistumisen.

Haemme joukkoomme konsultoivaa myyjää, joka ottaa hoitaakseen yhteydenpidon niin uusasiakashankinnassa kuin nykyisen laajan asiakaskuntamme ajantasaisen tilanteen ja tarpeiden selvittämisessä.

Tehtäviisi kuuluvat uusien ja vanhojen asiakkaiden kontaktointi, asiakastapaamisten järjestäminen, myyntiprosessin koordinointi ja seuranta sekä asiakastietojemme hallinta ja ylläpito. Vastaat siitä, että asiakkaamme saavat oikeaan aikaan oikeanlaisen tarjouksen juuri tilanteeseensa soveltuvista konsultointipalveluista – tarjouksia laativat kanssasi kaikki asiantuntijamme.

Taustaltasi voit olla esimerkiksi digipalvelujen ratkaisumyyjä tai vaikkapa myyntityöstä kiinnostunut projektipäällikkö tai konsultti. Monipuolinen tausta digitaalisen viestinnän ja liiketoiminnan projekteista on välttämätön edellytys tehtävässä onnistumiselle.

Myyntityössämme on olennaisinta auttaa asiakasta saamaan projektinsa eteenpäin. Siksi toivomme sinulta kykyä ymmärtää asiakkaan tilannetta ja tarvetta, kuunnella asiakasta ja ohjata keskustelua eteenpäin, kysyä oikeita kysymyksiä ja ehdottaa konkreettisia ratkaisuja. Työssämme on kyettävä rohkeuteen ja ratkaisukeskeisyyteen, mutta myös rehellisyyteen ja realiteettien tunnistamiseen.

Arvostamme verkkomaailman ja -trendien hyvää tuntemusta sekä kykyä toimia aloitteellisesti asiakasrajapinnassa. Odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tuottaa hyvää kirjoitettua tekstiä, suomeksi ja englanniksi.

Projekteissamme pääset tutustumaan monipuolisesti erityyppisiin digitaalisiin ratkaisuihin ja kaikkien toimialojen asiakkuuksiin. Kollegoinasi on poikkeuksellisen kokenut joukko digipalvelujen asiantuntijoita, joiden kanssa voit yhdessä suunnitella asiakkaille soveltuvia ratkaisuja.

Tarjoamme reilun palkkausmallin, jossa on hyvän peruspalkan lisäksi henkilökohtaiseen työpanokseen perustuva bonus. Tarjoamme laadukkaat työvälineet, laajan työterveyshuollon ja mahdollisuuden sovittaa lomasi ja vapaasi joustavasti. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Aleksanterinkadun ja Fabianinkadun kulmassa.

Ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Sami Kalaseen (050 307 4044 / sami.kalanen@northpatrol.com) kysyäksesi tehtävästä lisää, tai lähetä vapaamuotoisesti kirjoitettu työhakemus osoitteeseen sami.kalanen@northpatrol.com

Pyrimme tekemään valinnan lokakuun 2019 loppuun mennessä.