Avoimet työpaikat North Patrolissa

Tulisitko meille töihin?

North Patrol on digitaalisen viestinnän ja liiketoiminnan asiantuntija. Autamme asiakkaitamme kirkastamaan digiprojektin tavoitteet ja palvelukonseptin. Löydämme puolueettomasti oikeat vastaukset teknologia- ja arkkitehtuurikysymyksiin. Kilpailuttamisessa ja yhteistyökumppanin valinnassa varmistamme hankintaprosessin onnistumisen.

North Patrolin konsultit tekevät monipuolisia, kiinnostavia asiakasprojekteja, joissa tehtävämme on varmistaa asiakkaalle onnistunut digiprojekti. Projekteissamme pääset siis tutustumaan monipuolisesti erilaisiin digitaalisiin ratkaisuihin, erilaisiin toimialoihin ja erilaisiin asiakasorganisaatioihin.

North Patrolin konsulttina kollegoinasi on poikkeuksellisen kokenut joukko digipalvelujen asiantuntijoita, joiden kanssa pääsee tekemään tiimityötä: saat työtehtäviisi huippuammattilaisten tukea ja tietoa oman osaamisen kasvattamiseksi. Lisäksi olemme tosi mukavia ihmisiä.

Yrityksenä olemme toimineet jo 10 vuotta, taloudellinen tilanteemme on vakaa ja yrityskulttuurimme on tasa-arvoinen. Avara toimistomme sijaitsee Aleksilla, ihan Helsingin keskustassa. Osan työstä voi tehdä myös etätyönä.

Kiinnostaisivatko nämä mahdollisuudet?

Teknologioiden ja arkkitehtuurivalintojen konsultiksi?

Etsimme joukkoomme teknistä asiantuntijaa, joka auttaa asiakkaitamme digitaalisten palveluiden teknisessä suunnittelussa sekä teknologia- ja kumppanivalintojen tekemisessä.

Teknologiakonsultti / arkkitehti