Miksi meiltä?

Miksi meiltä?

Hyviä neuvoja

North Patrol on riippumaton asiantuntijayritys, joka on aidosti asiakkaan puolella.

Toimimme neuvonantajana, joka ajaa etuasi ja auttaa löytämään parhaat ratkaisut erilaisiin verkkopalvelujen kehittämistarpeisiin.

Puolueettomuutta

Emme suosi mitään erityisiä teknologioita, tuotteita tai toimittajakumppaneita, vaan etsimme laadukkaita, tarkoituksenmukaisia, toimintavarmoja ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

Ei suhmurointia eikä ketunhäntää kainalossa.

You’re our island of truth and clarity in the sea of hype and promotion 🙂

Manager of Digital Communications Richard Farkas, Metso Corporation


100 vuotta kokemusta

Tuntihinnallamme saat käyttöösi pian jo 100 yhteenlaskettua vuotta kokemusta verkkopalvelujen suunnittelusta, rakentamisesta, kilpailuttamisesta ja kehittämisestä.

Olemme olleet mukana luomassa satoja verkkopalveluja, intranettejä, extranet-työkaluja, asiointipalveluja ja verkkokauppoja, joten tunnemme alan parhaat käytännöt sekä myöskin sudenkuopat.

Realismia budjettiin ja aikataulutukseen

Kokemuksen myötä meille on kertynyt käytännön tietoa siitä, millainen on realistinen aikataulutus verkkopalveluprojektin eri vaiheille, millaiseen budjettiin pitää varautua ja millaista projektiorganisaatiota, resursseja ja vastuumatriisia työ asiakkaalta vaatii.

Ja jos yhtälö näyttää mahdottomalta, meidän avullamme voit laatia suunnitelman siitä, millaisin toimenpitein projektisi saadaan mahtumaan annettuun budjettiin tai aikatauluun tai henkilöresursseihin.


North Patrolin kokemus alan toimijoista on auttanut projektien vauhdikasta käynnistystä ja oikeanlaisten kumppanien löytämistä.

Järjestelmäpäällikkö Arja Yli-Kivistö, Atria

Helppo kilpailutus

Verkkopalvelun toteutusprojektin kilpailutus on todennäköisesti omalle organisaatiollesi harvinainen tilanne – meille se on päivittäistä arkea. Tarjouspyyntödokumenttien tuottaminen, vertailukriteerien laatiminen, menetelmällinen tarjousvertailu ja valinnassa konsultointi sujuu meiltä vuosien kokemuksella.


Oikeudenmukainen kilpailutus

Osaamme laatia tarjousten vertailukriteerit, joiden avulla löydät ongelmitta tarkoitustasi parhaiten vastaavan yhteistyökumppanin – myös hankintalain puitteissa. Maineemme oikeudenmukaisena, ehdokkaita tasapuolisesti kohtelevana konsulttina on hyvä myös IT-toimittajien keskuudessa.


Löydä oikea kumppani

Hoitamiemme kilpailutusten myötä meille on kertynyt hyvä käsitys suomalaisesta kumppanikentästä. Olemme perillä eri toimittajakumppanien hyödyntämistä teknologioista, vahvuuksista ja toimintatavoista. Pystymme ehdottamaan oikeanlaisia kumppaneita tavoiteltuun lopputulokseen ja pystymme antamaan suosituksia tarpeeseen soveltuvista teknologioista tai järjestelmätuotteista.

Ajantasaista hintatietoa

Meillä on myös hyvä käsitys verkkopalvelujen toteutusprojektien hintatasosta: mitä milläkin budjetilla saa, millainen työ tulee kalliiksi, mihin käyttötapoihin edullisimmat ratkaisut soveltuvat. Olipa projektissasi tavoitteena ylivertainen laatu, vahva perusratkaisu tai edullinen vähimmäisratkaisu, pystymme auttamaan optimaalisen hinta–laatu-suhteen hakemisessa.


North Patrolin tarjouksessaan antamat lupaukset pitivät läpi projektin.

Tiedottaja Nina Hedberg, Liikenneturva

Tiimissä totesimme myöhemmin, että North Patrolille maksettu 10 000 euroa oli projektin parhaiten käytettyjä rahasummia.

Kehityspäällikkö Jukka Helin, Helsingin Energia

Löydä oikea julkaisujärjestelmä

Pohtiessasi julkaisujärjestelmän valintaa voimme antaa hyvän kokonaiskuvan siitä, millaisia tuotteita markkinoilta löytyy ja mitkä niiden merkitsevimmät erot ovat. Pystymme tunnistamaan tarpeidesi mukaan sen, millaiset järjestelmätuotteet ovat käyttötarkoitukseesi soveltuvia, ja mitkä ominaisuudet voivat olla vaa’ankieliasemassa tuotevalintaa tehdessä.

Säästä rahaa ja hermoja

Voimme myös tarkistaa verkkopalvelusuunnitelmiasi sen suhteen, kuinka hyvin kaavailemasi ominaisuudet istuvat yleisimpien (tai tiettyjen valittujen) julkaisujärjestelmien kyvykkyyksiin. Voimme tehdä ehdotuksia siitä, millaisin muutoksin ja muunnoksin saat suunnitelmasi sopimaan tietyn tuotteen ominaisuuksiin tai edullisempaan toteutustapaan.


North Patrol on verkkosivumäärittelyjen ja konsultoinnin laadun tae: se antoi erinomaiset eväät intrauudistukseen syvän asiantuntemuksen ja toimialamme prosessien ymmärtämisen osalta.

Viestintäpäällikkö Sari Krappe, YTHS

Keskustellaan tarpeestanne

Jos kiinnostuit palveluistamme ja haluat kuulla lisää, ota yhteyttä!

Viimeisimmät artikkelit